Microsoft Store kullanılamıyor

BayOguz

Kilopat
Daha fazla  
Uzun süredir Microsoft Store'a giremiyorum, normalde işim olmaz fakat birkaç program indirmem gerekiyor ve WhatsApp dahil orada hatayı ise ekte belirttim.(birçok yöntem denedim hiçbiri işe yaramadı)

1729264811911.png

Windows Update ve Store'yi yeniden başlatmayı deneyin isterseniz. Hizmetlerden yeniden başlatabilirsin. Eğer olmaz ise AdGuard rg Store'dan indirebilirsin. Programın mağaza linkini yapıştırıp appx dosyasını indirebilirsin.

Windows Update ve Store'yi yeniden başlatmayı deneyin isterseniz. Hizmetlerden yeniden başlatabilirsin. Eğer olmaz ise AdGuard rg Store'dan indirebilirsin. Programın mağaza linkini yapıştırıp appx dosyasını indirebilirsin.

Yeniden başlattım ama olmadı. Appx sanırım direk Store'dan indirmeyi yarıyor ama oda çalışmıyor WhatsApp zaten appx şeklinde inip Store'a yönlendiriyor ama açılmıyor.

@BayOguz appx dosyası normalde mağazaya yönlendirmiyor, dosya boyutunun yüksek olduğuna eminsiniz değil mi? Aralarındaki yüksek boyutlu olan dosya içindeki bileşenleri kuruyor normalde.

1729266829024.png
şu hatayı alıyorum

@Maomao appx dosyası şart mı bir redditte appx olmadan yapıyor çünkü whatsappta appx dosyası çıkmıyor sitede

Son düzenleme:
Dosyanın orijinal adına geri döndürün ve komutu masaüstüne alıp -Path yazdıktan sonra dosyayı sürükle bırak yapıp deneyin. Eğer olmaz ise geliştirici seçeneklerini açıp denersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı