SecrettARL
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- B550m Pro-vdh Wifi
Rx 6600xt
Ryzen 7 5800X3D
32gb 3600mhz RAM
2TB M.2 SSD
1000W PSU
Microsoft Store üzerinden her uygulamayı indiremiyorum. Netflix uygulamasını indiremediğim için kullanamıyorum. Aldığım hata kodu "0x80073CF3". Hatayı çözmek için yaptıklarımı yazacağım;
Yeni Microsoft hesabıyla denedim
Microsoft Store'u güncelledim
Microsoft Store'u sıfırladım
Windows'un güncel olduğundan emin oldum
Windows update hizmetini yeniden başlattım
Microsoft Store önbelleğini temizledim
Window paket yöneticisini temizledim
Microsoft Store'u manuel olarak yeniden kurdum
Windows bileşenlerini Powershell'de yeniden yükledim
dism /online /cleanup-image /restorehealth
sfc /scannow
Microsoft Store'u Powershell'de kapsamlı şekilde sıfırlayıp kurdum
wsreset
Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "((_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
DNS olarak hem Google hemde Cloudflare denedim
Hiçbiri işe yaramadı. Yıllardır yaşadığım bir problem bu, SSD değiştirip sıfırdan Windows kurmama rağmen birkaç ay sonra hata yine devam etti. Windows Geri Bildirim Merkezi'ne Türkçe ve İngilizce şekilde bildirdim fakat geri dönüş olmadı aylarca. Bir Windows çalışanı uzaktan kontrol ile bilgisayarımda yapmadığını bırakmadı, hala çalışmadı. Chatgpt beyaz bayrak çektiği için son olarak forumları deniyorum belki mucize çıkar diye. Yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi forumlar.
Yeni Microsoft hesabıyla denedim
Microsoft Store'u güncelledim
Microsoft Store'u sıfırladım
Windows'un güncel olduğundan emin oldum
Windows update hizmetini yeniden başlattım
Microsoft Store önbelleğini temizledim
Window paket yöneticisini temizledim
Microsoft Store'u manuel olarak yeniden kurdum
Windows bileşenlerini Powershell'de yeniden yükledim
dism /online /cleanup-image /restorehealth
sfc /scannow
Microsoft Store'u Powershell'de kapsamlı şekilde sıfırlayıp kurdum
wsreset
Get-AppxPackage -allusers Microsoft.WindowsStore | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "((_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
DNS olarak hem Google hemde Cloudflare denedim
Hiçbiri işe yaramadı. Yıllardır yaşadığım bir problem bu, SSD değiştirip sıfırdan Windows kurmama rağmen birkaç ay sonra hata yine devam etti. Windows Geri Bildirim Merkezi'ne Türkçe ve İngilizce şekilde bildirdim fakat geri dönüş olmadı aylarca. Bir Windows çalışanı uzaktan kontrol ile bilgisayarımda yapmadığını bırakmadı, hala çalışmadı. Chatgpt beyaz bayrak çektiği için son olarak forumları deniyorum belki mucize çıkar diye. Yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi forumlar.