Microsoft Store Minecraft indiremiyorum

hollowknight44

Zeptopat
Daha fazla  
Xbox Game Pass almıştım ve Minecraft yüklemek istedim, Xbox uygulamasından yüklemeyi başlattım ancak hata verdi, yükleme listesini temizleyip tekrar denemek istediğimde ise temizlenmedi. Denemek için başka bir oyun yüklemeye çalıştığımda yükleniyor ama Minecraft bir türlü yüklenmiyor indirme listesinde öylece kaldı. Xbox uygulamasını silip yükledim, Microsoft Store verilerini sıfırladım, bilgisayarı yeniden başlattım ama düzelmedi.

Ekran Görüntüsü (51).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten Store'u resetlemişsiniz. Başka oyunları indirebiliyorsanız services.msc'deki Microsoft Store servisi ile alakalı da bir sorun yoktur.

Sadece Minecraft ile alakalı olması çözüm havuzunu epey bir daraltıyor ancak siz yine de şunları deneyin, daha önce bazı kullanıcılar farklı şekillerde çözmüşler:

Bunları deneyin, çözülmezse başka şeylere de bakalım.

Ayrıca ilginç bir şekilde bazı kullanıcılar da sorunun kendiliğinden çözüldüğünü belirtmiş. Microsoft Store'da her uygulamanın spesifik/özel bir indirme/saklama sunucusu olduğunu ve zaman zaman aşırı yüklenmeden kaynaklı indirmelerde problem yaşandığını söylemişler.

Son olarak da şu linki bırakayım, epey uzunca çözümler listelenmiş ve çözüm olarak işaretlenmiş. Belki işinize yarar: answers.microsoft.com - Minecraft download problem

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı