Microsoft Store oyun indirilmiyor

kara_inci

Hectopat
Katılım
20 Mart 2019
Mesajlar
123
Yer
Denizli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşım bir oyunu Microsoft Store bana hediye gönderdi. Oyunu kütüphaneme ekledim. Fakat indir butonu aktif değil. Yanındaki 3 noktaya tıklayinca cihaz ekle diyor fakat gorunurde cihaz yok. Hotmail bilgisayarim bagladim giris yaptim. Defender SmartScreen acik fakat hesap Microsoft Store gorunmuyor uygulama hediye kodunu girdim. Oyun kutuphanemde fakat inmiyor el atarsaniz sevinirim. Parayi da iade edemedik arkadasimin parasi cope gitsin istemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyun? Aramaya wsreset.exe yazıp yönetici olarak çalıştır. Ondan sonra bir daha bak.

"Görünüşe göre Microsoft hesabınıza bağlı geçerli bir cihazınız yok. Yüklemek için bir cihazda Microsoft hesabınızla oturum açın." hata bu. Bir oyuna özel bir şey değil tüm oyunlarda aynı şey oluyor. Ama bu oyunu arkadaşım hediye etti.
 
"Görünüşe göre Microsoft hesabınıza bağlı geçerli bir cihazınız yok. Yüklemek için bir cihazda Microsoft hesabınızla oturum açın." hata bu. Bir oyuna özel bir şey değil tüm oyunlarda aynı şey oluyor. Ama bu oyunu arkadaşım hediye etti.
Biraz araştırdım fakat çözümünü bulamadım. :ı Microsoft hesabım kısmına girip cihazlar kısmında cihazın var mı diye kontrol et. Normalde direkt çıkması gerekir. Hiç hediye alıp vermediğim için bilemiyorum maalesef.
 
Biraz araştırdım fakat çözümünü bulamadım: I Microsoft hesabım kısmına girip cihazlar kısmında cihazın var mı diye kontrol et. Normalde direkt çıkması gerekir. Hiç hediye alıp vermediğim için bilemiyorum maalesef.

Kodu girdim oradan sıkıntı yok ürün Hotmail hesabıma tanımlı. Fakat yükle butonu aktif değil. Yanında 3 nokta tıklayınca cihaz seç diyor. Tıklayınca hiçbir şey çıkmıyor daha fazla bilgi edinin diyor. Görselleri yükledim. 4 5 saat uğraştım hesabıma tarayıcıdan girince cihaz görünüyor fakat Microsoft Store'den görünmüyor.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (31).png
    Ekran Görüntüsü (31).png
    293 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Görüntüsü (32).png
    Ekran Görüntüsü (32).png
    757,5 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran Görüntüsü (33).png
    Ekran Görüntüsü (33).png
    329,1 KB · Görüntüleme: 36
En iyisi Microsoft desteğe yazın. Onlar çözüm sunar. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim.

Aynı sorunu yazmışlar fakat çözüm olmadı arkadaşım iadesini istedi umarım dönerler. Sundukları çözümlerin hepsini denedim fakat işe yaramadı. Sağlık olsun umarım paramız çöpe gitmez.
 

Geri
Yukarı