İlk başta Microsoft Store açılmadığı için YouTube'dan arattım ama videoda geçen her şeyi yaptiktan sonra Microsoft Store'nin direk bilgisayarımdan silindi, nasıl düzeltebilirim? GitHub kodları atıyorlar ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Yönetici olarak çalıştır.PowerShell'de şu kodu çalıştır:
Get-AppxPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
İlk başta Microsoft Store açılmadığı için YouTube'dan arattım ama videoda geçen her şeyi yaptiktan sonra Microsoft Store'nin direk bilgisayarımdan silindi, nasıl düzeltebilirim? GitHub kodları atıyorlar ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
PowerShell'de şu kodu çalıştır:
Get-appxpackage -allusers | foreach {add-appxpackage -disabledevelopmentmode -register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Power shell hata veriyor geri yükleme içinPowerShell ile yükleyebilirsiniz buradan.
Çözüm: Microsoft Store açılmıyor ve yüklenmiyor
Yapmadan önce sistem geri yükleme noktası oluşturun, problem olduğunda geri dönün; ama öyle Microsoft Store sildikten ve yüklemeyedikten sonra geri yükleme pek işe yaramaz, ama yapmak istiyorsanız, siz bilirsiniz...www.technopat.net
PowerShell hata veriyor geri yükleme için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.