Microsoft Store ve Game Pass geç açılıyor

Alperen Değer

Megapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 11 kullanıyorum. Şu anda gözlemlerine göre sadece bu iki program geç açılıyor. Store uygulaması PC açıldıktan sonra yaklaşık 5 dakika içinde açılıyor fakat Game Pass uygulaması daha beter. Yaklaşık 15 dakika bekliyorum. Game Pass üzerinden PC'ye yüklediğim oyunlar da uygulama açılmadan açılmıyor. Yani bir oyun oynamak için 15 dakika beklemem lazım. Uygulamalar kısmından Game Pass uygulamasını onardım, sildim tekrar yükledim fakat sorun çözülmedi. Store uygulamasını zaten silemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 62

Hocam merhaba bir çözüm bulabildiniz mi bende aynı sorunu yaşıyorum şu sıralar işletim sistemim Windows 10 ve güncel.

Bende de aynı sorun olustu çözüm nedir yardım edın lütfen

Hocam selamlar herhangi bir çözüm bulabildiniz mi aynı sorunla uğraşıyorum uzun süredir ? Hp omen 15 ryzen 9 5900hx ve 3070'li modelini kullanıyorum. Aynı şekilde whatsapp ve Omen Gaming Hub app'leri de geç açılıyor. Görev yöneticisinde askıya alındı şeklinde bekletiliyor whatsapp ve gamepass uygulaması. Birçok yöntem denedim fakat tahminimce omen gaming hub yazılımını kurduktan sonra oldu. Windows 11 ve OmenGamingHub programı düzgün çalışmıyor diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Şu an bende bir gecikme yok. Geç açılma olarak sadece posta uygulaması yerine getirilen Outlook'da bir sorun var. Store da geç açılmıyor. Zamanla geçiyor diye tahmin ediyorum.

Şu an bende bir gecikme yok. Geç açılma olarak sadece posta uygulaması yerine getirilen Outlook'da bir sorun var. Store da geç açılmıyor. Zamanla geçiyor diye tahmin ediyorum.
Hocam yükseltmiştim windowsumu 11'e 10'dan. O zaman sorunun yükseltmeden olduğunu düşünüp formatladım ve aylarca hala aynı. Eğer aklına gelen bir çözüm önerin olursa süper olur.

Yükseltme işini UEFI format ile yapmadıysan bence öyle yap. Yani hard format at bilgisayara ve uygulamaları güncel tut. Ben "özel" bir şey yapmadım çözmek için. Bir süre sonra pes ettim çünkü belli bir kesimde bu sorun var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…