Epic Games Store, Opera vb. bazı uygulamalar geldi. Maalesef Amazon App Store daha gelmedi.
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman Linux da farklı gelmez muhtemelen. Sonuçta onu da bilmiyordur.Ben oyun oynamıyorum bu sene LGS'ye gireceğim, Discord, YouTube gibi şeyler için kullanıyorum.
Linux geçerim fakat ortak kullandığım kişi Windows kullanmayı bile bilmiyor diyebilirim.
Dostum bende LGS'ye giricem bu sene. Herşey neden aynı?Ben oyun oynamıyorum bu sene LGS'ye gireceğim, Discord, YouTube gibi şeyler için kullanıyorum.
Linux geçerim fakat ortak kullandığım kişi Windows kullanmayı bile bilmiyor diyebilirim.
O zaman Linux da farklı gelmez muhtemelen. Sonuçta onu da bilmiyordur.
Bilge abiler gelip forumu çocuklar bastı demezse iyi.Dostum bende LGS'ye giricem bu sene. Herşey neden aynı?![]()
Windows 10'a benzetirsin dağıtımı anlamaz bile .DBasit düzeyde biliyor, çalıştığı için oyun oynamıyor 40 yılda bir işi çıkarsa o zaman kullanıyor. PC'nin ekranı kaysa bile bilgisayarı bozuldu sanar.
Bilge abiler gelip forumu çocuklar bastı demezse iyi.![]()
Önemli dosyalar var..Windows 10'a benzetirsin dağıtımı anlamaz bile .D
Bu forumdaki küçük yaşlı kişilerin o büyük yaşlı abilere çözüm işaretletiyor.Bilge abiler gelip forumu çocuklar bastı demezse iyi.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.