Microsoft Store'da neden çok uygulama yok?

—SAMET—

Hectopat
Merhaba; yakın zamanda yeni bir Windows 10 tablet aldım, fakat ne zaman uygulama bakmak için Microsoft Store'a girsem istediğim uygulamayı bulamıyorum. Bu yüzden hep BlueStacks gibi uygulamalar kullanmak zorunda kalıyorum ve BlueStacks'in açılması bana göre uzun sürüyor. Neden Microsoft Store, Google Play veya App Store gibi her uygulamanın bulunduğu bir mağaza değil?

Tamam, oyun konusunda başarısız olduğuna ben de katılıyorum fakat bari bir YouTube veya Google veya Facebook uygulaması gibi günlük kullanım uygulamaları ve mobilde oynanabilecek Piano Tiles falan olsaydı. Bunlar gibi uygulamalar neden hiç Microsoft Store'a gelmiyor. Sadece Candy Crush falan var.

Mobil tarafını devam ettirebilselerdi olacaktı büyük ihtimalle. Geliştiricilere desteği şu an sunuyor ama kendi web sitende yayınlamak veya daha uygun platformlar varken burada yayınlamak saçma geliyor insanlara. Ayrıca Microsoft Store şu an kullanıcıların gözünde pek iyi bir yere sahip değil. Özellikle saçma hataları yüzünden tercih edilmiyor o yüzden de geliştiriciler yüzüne bakmıyor.

Son düzenleme:
Mobil tarafını devam ettirebilselerdi olacaktı büyük ihtimalle. Geliştiricilere desteği şu an sunuyor ama kendi web sitende yayınlamak veya daha uygun platformlar varken burada yayınlamak saçma geliyor insana. Ayrıca Microsoft Store şu an kullanıcıların gözünde pek iyi bir yere sahip değil. Özellikle saçma hataları yüzünden tercih edilmiyor o yüzden de geliştiriciler yüzüne bakmıyor.

Anladım, teşekkür ederim.

Anladım, teşekkür ederim.

Bende Microsoft Store'un çok gelişmesini isterdim. Ama bunun sorumlusu Microsoft değil Google, Google Microsoft'un önünü kesmek için elinden geleni yapıyor. Mesela Microsoft Edge (UWP olan)dan YouTube nile giremiyorsun, neden mi? Google'ın pazarlama taktiği. Google YouTube'a Chrome'dan girmeni istiyor. Yazılımcılar Microsoft Store uygulama yazmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı