pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #1 Az önce 1 aylık Game Pass aldım. Game Pass oyun listesinde neredeyse bütün NFS oyunları var. Fakat bunları mağazada göremiyorum. Ne yapacağım?
Az önce 1 aylık Game Pass aldım. Game Pass oyun listesinde neredeyse bütün NFS oyunları var. Fakat bunları mağazada göremiyorum. Ne yapacağım?
Çözüm cagr30 30 Aralık 2022 EA hesabınız ile Microsoft hesabınızı bağladıktan sonra EA App'te aratın.
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 868 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #2 EA hesabınız ile Microsoft hesabınızı bağladıktan sonra EA App'te aratın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #3 cagr30 dedi: EA hesabınız ile Microsoft hesabınızı bağladıktan sonra EA App'te aratın. Genişletmek için tıkla... EA App'de aratınca onları ücretsiz olarak yükleyebilecek miyim? Artı 0 Eksi
cagr30 dedi: EA hesabınız ile Microsoft hesabınızı bağladıktan sonra EA App'te aratın. Genişletmek için tıkla... EA App'de aratınca onları ücretsiz olarak yükleyebilecek miyim?
S simpilot Centipat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #4 pwleredal dedi: Az önce 1 aylık Game Pass aldım. Game Pass oyun listesinde neredeyse bütün NFS oyunları var. Fakat bunları mağazada göremiyorum. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamasını indirin. Artı 0 Eksi
pwleredal dedi: Az önce 1 aylık Game Pass aldım. Game Pass oyun listesinde neredeyse bütün NFS oyunları var. Fakat bunları mağazada göremiyorum. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamasını indirin.
KS KS pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #5 cagr30 dedi: EA hesabınız ile Microsoft hesabınızı bağladıktan sonra EA App'te aratın. Genişletmek için tıkla... Biraz daha ayrıntılı söyleyebilir misiniz? Nereden bağlayacağımı bilemiyorum çünkü. Artı -1 Eksi
cagr30 dedi: EA hesabınız ile Microsoft hesabınızı bağladıktan sonra EA App'te aratın. Genişletmek için tıkla... Biraz daha ayrıntılı söyleyebilir misiniz? Nereden bağlayacağımı bilemiyorum çünkü.
S simpilot Centipat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #6 pwleredal dedi: Biraz daha ayrıntılı söyleyebilir misiniz? Nereden bağlayacağımı bilemiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamsını MS Store'dan indirin. Oradan NFS aratın o sizi EA appa yönlendiriyor zaten. Artı 0 Eksi
pwleredal dedi: Biraz daha ayrıntılı söyleyebilir misiniz? Nereden bağlayacağımı bilemiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamsını MS Store'dan indirin. Oradan NFS aratın o sizi EA appa yönlendiriyor zaten.
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 868 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #7 pwleredal dedi: EA App'de aratınca onları ücretsiz olarak yükleyebilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. pwleredal dedi: Biraz daha ayrıntılı söyleyebilir misiniz? Nereden bağlayacağımı bilemiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamasının ayarlarına girerek bağlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
pwleredal dedi: EA App'de aratınca onları ücretsiz olarak yükleyebilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. pwleredal dedi: Biraz daha ayrıntılı söyleyebilir misiniz? Nereden bağlayacağımı bilemiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamasının ayarlarına girerek bağlayabilirsiniz.
KS KS pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #8 cagr30 dedi: EA hesabınız ile Microsoft hesabınızı bağladıktan sonra EA App'te aratın. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Şu anda Heat'i yüklüyorum. Artı 0 Eksi
cagr30 dedi: EA hesabınız ile Microsoft hesabınızı bağladıktan sonra EA App'te aratın. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. Şu anda Heat'i yüklüyorum.