Need for Speed Carbon nereden bulunur?

Konu açılalı çok zaman olmuş ama hala bu sorundan muzdarip olan arkadaşlar varsa çözümü söyleyeyim: Emülatör. PS2 veya PS3 emülatörü kullanarak NFS Carbon'u indirebilirsiniz. Hem korsan değil çünkü herhangi bir crack işlemi vs yok. Tek sıkıntı optimizasyon. PS2 sürümü PC'de o kadar iyi çalışamayabiliyor. Ayrıca 60 fps konusu da haliyle sıkıntılı çünkü oyun 30 fps'e göre yapılmış.

Merhaba. Need for Speed Carbon ya da Most Wanted nereden bulabilirim? Steam, Origin vs yoklar. Torrent ile virüs riskine de girmek istemiyorum.
Korsan önerecektim ama istememişsiniz. Dolap, Sahibinden, Ebay gibi sitelere bakın. PC için kutulu olarak bulabilirsiniz. Kodunun kullanılmamış olmasına dikkat edin. Genel olarak koleksiyonuluk satıyorlar çünkü bu tarz CD'li oyunları.

Korsan önerecektim ama istememişsiniz. Dolap, Sahibinden, Ebay gibi sitelere bakın. PC için kutulu olarak bulabilirsiniz. Kodunun kullanılmamış olmasına dikkat edin. Genel olarak koleksiyonuluk satıyorlar çünkü bu tarz CD'li oyunları.
Konu 4 yıllıkmış. Şimdi farkettim :D.

Konu 4 yıllıkmış. Şimdi farkettim :D.
Hahahahahah

Technopat Haberler

Geri
Yukarı