Microsoft Store'da uygulama güncellemiyor

Önder Doruk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi uygulama güncelleyemiyorum. Ekteki fotoğraflarda da göründüğü gibi hiçbir hata vermiyor sadece bu sonsuz döngü içerisinde kalıyorum. Sizden ricam yardım edin. msreset.exe'yi denedim olmadı.

Dosya Ekleri

• ApplicationFrameHost_NNReMMpday.png
    ApplicationFrameHost_NNReMMpday.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 18
  • ApplicationFrameHost_hhmhkXCDyo.png
    ApplicationFrameHost_hhmhkXCDyo.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 18
Windows ayarlarında uygulamalar kısmında Microsoft Store'u bulun, tıklayın ve aşağı kaydırın, sıfırla veya onara tıklayın. Çözülmezse haber verin.

Listede Microsoft Store yok hocam maalesef
Özür dilerim hocam bir süredir Windows kullanmıyordum aklıma gelmemiş. Arka planda wuasvsc ve wsappx gibi servislerin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Microsoft Hesabından çıkış yapıp deneyince oluyordu sanırım.

Sanırım çözümü buldum: Windows + R >> services.msc yazın. >> Açılan ekranda Microsoft Store yükleme hizmeti'ni bulun >> Özellikler >> Başlangıç türünü elle veya Otomatik olarak ayarlayıp yeniden başlatın.

Özür dilerim hocam bir süredir Windows kullanmıyordum aklıma gelmemiş. Arka planda wuasvsc ve wsappx gibi servislerin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Microsoft Hesabından çıkış yapıp deneyince oluyordu sanırım.

Sanırım çözümü buldum: Windows + R >> services.msc yazın. >> Açılan ekranda Microsoft Store yükleme hizmeti'ni bulun >> Özellikler >> Başlangıç türünü elle veya Otomatik olarak ayarlayıp yeniden başlatın.
İlk 2 çözümü denedim ama olmadı son attığınızı deniyorum şuan.

İlk 2 çözümü denedim ama olmadı son attığınızı deniyorum şu an.

O iki servis arka planda çalışmıyor bu arada

Sanırım çözümü buldum: Windows + R >> services.msc yazın. >> Açılan ekranda Microsoft Store yükleme Hizmeti'ni bulun >> Özellikler >> Başlangıç türünü elle veya Otomatik olarak ayarlayıp yeniden başlatın.

Son çözüm de işe yaramadı.

Arkadaşlar geçmiş zamanlarda ne kadar yeniden başlatmayı denesem de bir türlü düzelmeyen sorun, bugün bilgisayarı açtığımda düzeldi. Rematch için game Pass hesabı almıştım ve büyük ihtimalle o hesap ile çakıştığı için güncellemeleri yapmıyordu. Şimdi o game Pass hesabından çıkıp kendi hesabıma girdiğimde sorunum çözüldü yardım eden herkese teşekkürler. Çözüldü olarak işaretlenebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı