Xbox Microsoft Store'da yakuza serisinde indirim

BaltaTas

Centipat
Daha fazla  
Steam'de çok büyük zamlanan Yakuza serisi oyunları Microsoft Store'da çok ucuz fiyatlara. Yakuza Kiwami 18, Yakuza Kiwami 2 sadece 37 lira. Steam fiyatlarına bakarsanız kapmak isteyebilirsiniz. Diğer Yakuza oyunlarında da indirimler var.
Moderatör Xbox diye değişmiş ama Microsoft Store'daki oyunlar PC oyunlarıdır. Sanırım Xbox platformu farklı.

Son düzenleme:
Moderatör Xbox diye değişmiş ama Microsoft Store'daki oyunlar PC oyunlarıdır. Sanırım Xbox platformu farklı.
Hem Xbox hem PC versiyonunda indirim var sıkıntı yok.

1699292050937.png

1699292034804.png

Aşırı iyi fiyatlar, türü sevenler kaçırmasın dostlar.
Yazmayı unuttuğum iki önemli şey daha var:
Yakuza 0 da sadece 18 lira.
Ve bu indirimleri ben Karanlık Adam kanalından öğrendim ve en önemli indirimlerden biri, sanırım birkaç gün sonra çıkacak olan Dungeons 4 oyununda.
Steam'de ön sipariş olarak 880 lira civarında olan Dungeons 4 Microsoft Store'da ilginç şekilde 127 lira. Benlik bir oyun gibi gelmedi ama ilgilenenler bu sürpriz ucuz fiyata bakabilir.

Yazmayı unuttuğum iki önemli şey daha var:
Yakuza 0 da sadece 18 lira.
Ve bu indirimleri ben Karanlık Adam kanalından öğrendim ve en önemli indirimlerden biri, sanırım birkaç gün sonra çıkacak olan Dungeons 4 oyununda.
Steam'de ön sipariş olarak 880 lira civarında olan Dungeons 4 Microsoft Store'da ilginç şekilde 127 lira. Benlik bir oyun gibi gelmedi ama ilgilenenler bu sürpriz ucuz fiyata bakabilir.
Dungeons oyun serisini bilenler var mı? Steam'de 880 lira ile ön siparişte olan Dungeons 4 oyunu 127 liraya alınır mı acaba?

Son düzenleme:
PC Games var bende bu oyunlar ücretmi var mı?

Türkçe yamalar Microsoft Store versiyonunda çalışıyor mu?
Çalışıyor olması lazım. Eskisi gibi değil sanıyorum. Yakuza serisinde denemedim ama Atomic Heart'ta denemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı