Microsoft Store'da Yüksek Hızla İndirmek

Bulamadım3470

Kilopat
İnternet sağlayıcım 100Mbps indirme hızı sağlıyor. Ne zaman Microsoft Store'da bir şey indirsem indirme hızını 23Mb/s gibi yüksek değerler olarak gösteriyor. Bunun sebebi nedir? Bahsettiğim indirme hızı yerine başka bir şey olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_503.png
    Screenshot_503.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 50
İnternet sağlayıcım 100Mbps indirme hızı sağlıyor. Ne zaman Microsoft Store'da bir şey indirsem indirme hızını 23Mb/s gibi yüksek değerler olarak gösteriyor. Bunun sebebi nedir? Bahsettiğim indirme hızı yerine başka bir şey olabilir mi?

Microsoft Store buglı olarak gösteriyor 23Mb/s hızda indirme yapmıyorsunuz.

Hocam Microsoft Store yavaş yüklüyor internet hızınıza göre ve Mb/sn yazdığına bakmayın. Mbps değerini gösteriyor. Yanlış bir birim söz konusu ama hala gidermediler. Ben de Xbox'dan indirme yapıyorum. 133 Mb/sn diyor. Ama hızım 133 Mbps. Gösterdiği değere göre birimi yanlış. Ve evet bir hızlı bir yavaş indiriyor. Yani indirme hızınız çok dalgalanır Microsoft Store'da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı