Çözüldü Microsoft Store'dan alınan Minecraft Java Edition nasıl modlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Icyma

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 - GPU: AMD RX 570 - RAM : 16GB DDR4 - M2 Samsung SSD -
Soru başlıktaki gibidir, oyunu aldım fakat modlama aşaması nasıl yapılır bilmiyorum. Bilen biri var mı?

Çözüm
Normali ile arasında bir fark yok. Forge kuracaksınız. Sonra modları atmak için çalıştıra %appdata% yazıp .minecraft'a oradan da modsa girip modları atacaksınız. Sonra launcher dan x.xx realase forge yazanı seçip oyuna gireceksiniz.
Haa klasik yani teşekkür ederim. Hani böyle bir uygulama vardır da artık kolayca yükleriz falan dedim.

Haa klasik yani teşekkür ederim. Hani böyle bir uygulama vardır da artık kolayca yükleriz falan dedim.
Kolayca yüklemek için hep uygulama var zaten. CurseForge'un uygulamasını indiririn direkt uygulama içinden indirebilir veya değiştirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Kolayca yüklemek için hep uygulama var zaten. CurseForge'un uygulamasını indiririn direkt uygulama içinden indirebilir veya dağiştirebilirsiniz.

Modlama olayını bundan çok önce oynadığım Minecraft sürümlerinde (2015'te falan oynamışımdır en son) yapıyordum böyle teker teker sürükle bırak falan uğraştırıyordu. Bilgi için teşekkür ederim tekrardan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı