Microsoft Store'dan alınan Minecraft'tan Java Edition gelmedi

Hocam satın almadan önce nasıl isminizi değiştirdiniz? Eksik anlatıyorsunuz tam anlatabilir misiniz?
Hocam siz bana "My Games" kısmından bakabilir misiniz dediğinde ben orayı biraz kurcaladım ve "Change Nickname" gibi bir seçenek vardı ve ismimi oradan değiştirdim. Ancak şu an 30 gün beklemelisin diyor.

Hocam siz bana "my Games" kısmından bakabilir misiniz dediğinde ben orayı biraz kurcaladım ve "change nickname" gibi bir seçenek vardı ve ismimi oradan değiştirdim. Ancak şu an 30 gün beklemelisin diyor.

Beklemekten başka çare yok umarım kötü bir isim seçmemissinizdir isim geçmişinde gözüküyor.

Beklemekten başka çare yok umarım kötü bir isim seçmemişsinizdir isim geçmişinde gözüküyor.

Hocam kendi orijinal ismimi seçtim ama oynayamıyorum :(
Arkadaşlar sorunu sonunda çözdüm, ilk başta hesap gözükmüyordu ve bilgisayarı kapattıktan sonra hesap gözükmeye başladı. Bundan sonra profil açamama sorunu oldu bunu da hesaptan çık gir yaparak çözdüm. İlgileriniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam kendi orijinal ismimi seçtim ama oynayamıyorum :(
Arkadaşlar sorunu sonunda çözdüm, ilk başta hesap gözükmüyordu ve bilgisayarı kapattıktan sonra hesap gözükmeye başladı. Bundan sonra profil açamama sorunu oldu bunu da hesaptan çık gir yaparak çözdüm. İlgileriniz için teşekkürler.

Hocam Java geldi değil mi?

Hocam çözebildiniz mi sorunu? Bende de aynısı var şu an. Yukarıda sizde gözükmüş java edition ama bende gözükmüyor yardım eder misiniz

@Reshion Hocam ben sorunu çözdüm. Biraz vakit geçince Java Edition bana geldi ancak profil açamadım bu sorun da daha sonra düzeldi.
Hocam sende Minecraftın resmi sitesinde oyuna sahip gözüküyodun. Ama ben sadece bedrock editiona sahip görünüyorum. Bunun sebebini bilmediğimden içime kurt düştü. Yine de oyun bana gelir mi?

Hocam sende Minecraftın resmi sitesinde oyuna sahip gözüküyodun. Ama ben sadece bedrock editiona sahip görünüyorum. Bunun sebebini bilmediğimden içime kurt düştü. Yine de oyun bana gelir mi?
sorunu çözdüm hocam geldi java

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı