Ömer İlyas Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Dün CoD Infinity warfare aldım ama Store da yükle butonu yok nasıl indirebilirim?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #2 Ömer İlyas dedi: Dün CoD Infinity warfare aldım ama Store da yükle butonu yok nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamasına ayarlar kısmından Store hesabını bağla orada çıkması lazım. Artı 0 Eksi
Ömer İlyas dedi: Dün CoD Infinity warfare aldım ama Store da yükle butonu yok nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamasına ayarlar kısmından Store hesabını bağla orada çıkması lazım.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.351 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 Ömer İlyas dedi: Dün CoD Infinity warfare aldım ama Store da yükle butonu yok nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamasını kurup Microsoft hesabınızla giriş yapınca oyunlarınız arasında göreceksiniz. Artı 0 Eksi
Ömer İlyas dedi: Dün CoD Infinity warfare aldım ama Store da yükle butonu yok nasıl indirebilirim? Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamasını kurup Microsoft hesabınızla giriş yapınca oyunlarınız arasında göreceksiniz.
KS KS Ömer İlyas Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #4 Teşekkür ederim. chaturanga dedi: Xbox uygulamasını kurup Microsoft hesabınızla giriş yapınca oyunlarınız arasında göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Cheese Wizzard dedi: Xbox uygulamasına ayarlar kısmından Store hesabını bağla orada çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. ama xbox uygulamasında Call of Duty oyunları nedense görünmüyor Son düzenleme: 22 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Teşekkür ederim. chaturanga dedi: Xbox uygulamasını kurup Microsoft hesabınızla giriş yapınca oyunlarınız arasında göreceksiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Cheese Wizzard dedi: Xbox uygulamasına ayarlar kısmından Store hesabını bağla orada çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. ama xbox uygulamasında Call of Duty oyunları nedense görünmüyor