Microsoft Store'dan alınan oyunlara mod nasıl yüklenir?

SambaSamba

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS NVİDİA RTX 2060 EKRAN KARTI
TURBOX H81 ANAKART
İ7 4790 İŞLEMCİ
16GB TURBOX RAM 2X8
1TB KODAK SATA SSD
512GB TURBOX SSD
128GB TURBOX SSD
1TB TOSHIBA HDD
400W PSU
Öncelikle merhaba herkese iyi günler dilerim. Microsoft Store üzerinden Call of Duty Modern Warfare Remastered satın almıştım 100 liraya hatta yanında CoD: İnfinite warfare oyununu da vermişti. Gelelim konumuza, ben Modern Warfare'a Türkçe yama yapmak istiyorum lakin hiçbir şekilde yama yapamadım. Oyunun klasörüne erişim sağlayabiliyorum ama değiştirmeme izin vermiyor. Uwpdumper ile yapmaya çalıştım fakat oyunu kopylama aşamasında oyun kapanıyor ve kopyalama işlemi duruyor yani bu yöntemle yamayı ekleyemedim. Sizin bildiğiniz başka bir yöntem var mı? Ben aradım ama başka bir yöntem bulamadım. Veya uwpdumper ile yapmaya çalışırkenki yaşadığım sorunun bir çözümü var mıdır? Yardım etmeye çalışan herkese şimdiden teşekkürler :)

Öncelikle merhaba herkese iyi günler dilerim. Microsoft Store üzerinden Call of Duty Modern Warfare Remastered satın almıştım 100 liraya hatta yanında CoD: İnfinite warfare oyununu da vermişti. Gelelim konumuza, ben Modern Warfare'a Türkçe yama yapmak istiyorum lakin hiçbir şekilde yama yapamadım. Oyunun klasörüne erişim sağlayabiliyorum ama değiştirmeme izin vermiyor. Uwpdumper ile yapmaya çalıştım fakat oyunu kopylama aşamasında oyun kapanıyor ve kopyalama işlemi duruyor yani bu yöntemle yamayı ekleyemedim. Sizin bildiğiniz başka bir yöntem var mı? Ben aradım ama başka bir yöntem bulamadım. Veya uwpdumper ile yapmaya çalışırkenki yaşadığım sorunun bir çözümü var mıdır? Yardım etmeye çalışan herkese şimdiden teşekkürler :)

Hocam yamayı yapabildin mi bende oyunu Microsoft Store'dan almayı planlıyorum ama Türkçe yama olur mu olmaz mı bilemedim.

Hocam yamayı yapabildin mi bende oyunu Microsoft Store'dan almayı planlıyorum ama Türkçe yama olur mu olmaz mı bilemedim.
Yapamadım hocam maalesef. En iyi ihtimal ya oyunu ingilizce oynayacağız yada içinde modern warfare remastered içeren bir steam hesabı alıp ona yama yapıp oynayacağız başka bir çare yok. Korsana bulaşmaya gerek yok hiç.

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle Microsoft Store direk kopyala yapıştır değiştir falan filan yapamazsınız, izin vermez. Dosyaları korumalıdır. Bu yüzden live usb hazırlamanız lazım. Kısaca ubuntu indirip rufus ile flasha iso dosyasını yazdırın. Sonra bios a girip flashı boot sırasında birinci sıraya alın. Try ubuntu diyip bilgisayarı başlatın. Ubuntuyu kurmanıza gerek kalmaz usb den boot edersiniz bilgisayarı. Şimdi sadece yamaları kopyalayıp yapıştırın değiştirin. Sonra bilgisayarı kapatım boot sırasını tekrar ayarlayın (windowsunuzun kurulu olduğu diski ilk sıraya alın). Biraz uğraştırıcı ama işe yarar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı