PC'de alacaksanız değer ama konsolda değmez. Çünkü online için üyelik gerekiyor konsolda.700₺'ye düşmüş. Alınır mı? Değer mi?
Şahsen ben oyun modlamadım Xbox'ta fakat Steam'dan biraz daha karmaşık olduğunu biliyorum. Pek bir yorum yapamayacağım bu konuda. Eğer Forza'yı modlayacaksanız o zaman bekleyin Steam'dan alın.Evet PC için alacağım hocam. Ama modlama konusunda vs. çok sorun yaratıyor Microsoft Launcher'i diyorlar.
Yok modlamayacagim, gebelde online oynarım diye düşünüyorum ama sorun yaratır mı? Minecraft ve Mortal Combat var Microsoft Store'dan aldığım oyunlar, Forza Horizen 5'ide alayım diyorum. Teşekkür ederim. Bu arada Steam indirime ne zaman girer?Şahsen ben oyun modlamadım Xbox'ta fakat Steam'dan biraz daha karmaşık olduğunu biliyorum. Pek bir yorum yapamayacağım bu konuda. Eğer Forza'yı modlayacaksanız o zaman bekleyin Steam'dan alın.
Xbox'tan alacaksanız da Windows Store'dan bunu indirmeniz lazım. Veya yüklü olarak geliyordu, tam hatırlamıyorum.
Eki Görüntüle 2355816
Herhangi bir sorun yaratmaz. Konsolda sadece sorun sayılabilecek bir şey var o da üyelik gerektirmesi online oynamak için.Yok modlamayacagim, gebelde online oynarım diye düşünüyorum ama sorun yaratır mı? Minecraft ve Mortal Combat var Microsoft Store'dan aldığım oyunlar, Forza Horizen 5'ide alayım diyorum. Teşekkür ederim. Bu arada Steam indirime ne zaman girer?
19'unda yani bugün gireceği yazıyordu. Gece 12'den sonra kontrol edeceğim.Herhangi bir sorun yaratmaz. Konsolda sadece sorun sayılabilecek bir şey var o da üyelik gerektirmesi online oynamak için.
PC'de herhangi bir sorunu yok. PC'deki Xbox uygulaması da bana bir sıkıntı yaratmadı bugüne kadar.
Steam'da büyük indirim zamanlarında giriyor genellikle. Yaklaşık olarak da 2-3 ayda bir. Tam bir tarih veremiyorum maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.