Çözüldü Microsoft Store'dan indirilen Farming Simulator 25'te 0xc000001d hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan Cana

Zeptopat
Daha fazla  
Microsoft Store'dan oyunu kurdum ama açamıyorum oyna deyince oyun kilitlendi uyarısı alıyorum 0xc000001d hata kodu. Dünden beri uğraşıyorum denemediğim çözüm kalmadı 10 kere silip tekrar kurdum artık kafayı yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostum sorunu çözdün mü? Ben PC'ye format bile attım her şeyi yeniden yükledim yine olmadı, açılmıyor çıldıracağım.

Hâlâ aynı şekilde devam ediyor. Galiba oyunu ucuza aldık diye, MS bize oyun yapıyor. Güncelleme beklemekten başka çare yok gibi. Değişiklik, çözüm olursa yazarız.

Dostum sorunu çözdün mü? Ben PC'ye format bile attım her şeyi yeniden yükledim yine olmadı, açılmıyor çıldıracağım.
2-3 gün öncesi güncelleme gelmiş oyuna, şu an fark ettim açıldı çalışıyor.
Microsoft Store'dan oyunu kurdum ama açamıyorum oyna deyince oyun kilitlendi uyarısı alıyorum 0xc000001d hata kodu. Dünden beri uğraşıyorum denemediğim çözüm kalmadı 10 kere silip tekrar kurdum artık kafayı yiyeceğim.
Aynı hatayı ben de alıyorum. Windows dahil bütün sürücülere kadar güncelledim. YouTube da bu konu ile ilgili videolar da, ne kadar çözüm var ise hepsini uyguladım ama maalesef sonuç alamadım. Windows veya oyun tarafından gelecek yeni bir güncelleme bekliyorum.

Aynı hatayı ben de alıyorum. Windows dahil bütün sürücülere kadar güncelledim. YouTube'da bu konu ile ilgili videolar da, ne kadar çözüm var ise hepsini uyguladım ama maalesef sonuç alamadım. Windows veya oyun tarafından gelecek yeni bir güncelleme bekliyorum.

Hâlâ aynı şekilde devam ediyor. Galiba oyunu ucuza aldık diye, MS bize oyun yapıyor. Güncelleme beklemekten başka çare yok gibi. Değişiklik, çözüm olursa yazarız.

2-3 gün öncesi güncelleme gelmiş oyuna, şu an fark ettim açıldı çalışıyor.

Dosya Ekleri

• farming.JPG
    farming.JPG
    141,4 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı