Microsoft Store'dan indirilen Roblox kapanıyor

Fatih yiğit07

Decapat
Daha fazla  
RAM
8x2 3200MHz CL16
Ekran kartı
Biostar GTX 1650s
Anakart
Biostar h510mhp
İşlemci
İntel i3 10100f
Merhaba arkadaşlar, lafı uzatmadan konuya değineyim. Microsoft Store'da Roblox adlı oyunu indirdim fakat tam açılırken direkt kapanıyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, lafı uzatmadan konuya değineyim. Microsoft Store'da Roblox adlı oyunu indirdim fakat tam açılırken direkt kapanıyor. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Store'da bilgim yok ama artık webden de indirilebiliyor uygulaması.

Son düzenleyen: Moderatör:

Microsoft Store'den silin ve oyunu tarayıcıdan yükleyin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video işinize yarayacaktır.

Store'da bilgim yok ama artık webden de indirilebiliyor uygulaması.

Evet, webden indirildiğini biliyorum fakat benim amacım Microsoft Store'dan açıp 2 ayrı hesabımla aynı anda oyuna girmek. Webden indirdiğim zaman aynı anda 2 ayrı hesap kullanamıyorum.

İnternetten indirin. Ya da yeniden yükleyin.

Ben de yaşıyordum bu sorunu. Web'den oyna.

Microsoft Store'den silin ve oyunu tarayıcıdan yükleyin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video işinize yarayacaktır.

Arkadaşlar benim amacım 2 ayrı hesabı aynı anda kullanmak o yüzden Microsoft Store'dan açmaya çalışıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, webden indirildiğini biliyorum fakat benim amacım Microsoft Store'dan açıp 2 ayrı hesabımla aynı anda oyuna girmek. Webden indirdiğim zaman aynı anda 2 ayrı hesap kullanamıyorum.

Arkadaşlar benim amacım 2 ayrı hesabı aynı anda kullanmak o yüzden Microsoft Store'dan açmaya çalışıyorum.

Uygulamanın sorunudur hocam yapacak bir şey yok sanırım.

Evet webden indirildiğini biliyorum fakat benim amacım Microsoft Store'dan açıp 2 ayrı hesabımla aynı anda oyuna girmek webden indirdiğim zaman aynı anda 2 ayrı hesap kullanamıyorum.

O zaman başka bir Microsoft hesabı açıp oyunu oradan dene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı