Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 Dostlarım Intel Unison'ı Windows 10'a dosyanın içine girerek yüklemiştim ama şimdi silemiyorum. Şu şekilde yapmıştım. Bunun Intel Unison versiyonunu düşünün. Uygulamalardan vs. denedim bu arada. How to Get the Windows 11 Paint App on Windows 10 We have detailed a nifty way to get the Windows 11 Paint app on Windows 10. You can run both old and new Paint app on your Windows 10 PC. beebom.com
Dostlarım Intel Unison'ı Windows 10'a dosyanın içine girerek yüklemiştim ama şimdi silemiyorum. Şu şekilde yapmıştım. Bunun Intel Unison versiyonunu düşünün. Uygulamalardan vs. denedim bu arada. How to Get the Windows 11 Paint App on Windows 10 We have detailed a nifty way to get the Windows 11 Paint app on Windows 10. You can run both old and new Paint app on your Windows 10 PC. beebom.com
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2023 #2 Revo uninstaller kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #3 Bold Pilot dedi: Revo uninstaller kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Listede gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.438 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi deneyebilir misin bir de? Gözüküyor mu burada? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi deneyebilir misin bir de? Gözüküyor mu burada?
T tempZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.894 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #5 Microsoft Store'dan kaldırabilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 11 Nisan 2023 #6 Denetim Masası'ndan veya Windows tuşuna basarak arat uygulamayı oradan da silebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #7 Bilgisayarı yeniden başlattım gitti. Teşekkür ederim. Bu sefer de geri yükleyemiyorum. Çok ilginç. Artı 0 Eksi
T tempZ Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.894 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #8 Aeronight dedi: Bilgisayarı yeniden başlattım gitti. Teşekkür ederim. Bu sefer de geri yükleyemiyorum. Çok ilginç. Genişletmek için tıkla... Tekrar kapatıp açın hocam yüklenmiş gelirse şaşırmam .d Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: Bilgisayarı yeniden başlattım gitti. Teşekkür ederim. Bu sefer de geri yükleyemiyorum. Çok ilginç. Genişletmek için tıkla... Tekrar kapatıp açın hocam yüklenmiş gelirse şaşırmam .d