Microsoft Store'dan uygulama inmiyor

Modemi kapatıp açın, Bilgisayarı kapatıp açın.
Bilgisayarı açınca başlat>çalıştıra ipconfig /flushdns yazıp entere basın.
Sonra deneyin.

Başlat>Çalıştır'a
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML
yazın yukarıya gelin bu komuta sağ tuş Yönetici olarak çalıştırın. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Başlat>Çalıştır'a
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML
yazın yukarıya gelin bu komuta sağ tuş Yönetici olarak çalıştırın. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
Ekran görüntüsü 2023-04-28 144406.jpg

• adım #1: arama çubuğuna CMD'ya da komut istemi yazın ve aratın.
  • adım #2: komut istemi üzerinde sağa tıklayın ve yönetici olarak çalıştır seçeneğine tıklayın.
  • adım #3: var olan satıra "sfc /scannow" yazın ve Enter'a basın.
  • adım #4: tarama ve onarım işleminin tamamlanmasını bekleyin.
  • adım #5: işlem tamam.
Bunları bir deneyin.

Olmazsa bunları:
  • dım #1: Arama çubuğuna cmd ya da komut istemi yazın ve aratın.
  • Adım #2: Komut İstemi üzerinde sağa tıklatın ve Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğine tıklayın.
  • Adım #3: Var olan satıra DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth yazın ve Enter’a basın.
  • Adım #4: Sistem büyüklüğüne bağlı olarak işlem 10 - 20 dakika sürebilir.
  • Adım #5: İşlem sonunda tekrar ‘sfc /scannow’ taraması yapın ve sorunların çözüldüğünden emin olun.
  • Adım #6: İşlem tamam.

• adım #1: arama çubuğuna CMD'ya da komut istemi yazın ve aratın.
  • adım #2: komut istemi üzerinde sağa tıklayın ve yönetici olarak çalıştır seçeneğine tıklayın.
  • adım #3: var olan satıra "sfc /scannow" yazın ve Enter'a basın.
  • adım #4: tarama ve onarım işleminin tamamlanmasını bekleyin.
  • adım #5: işlem tamam.
Bunları bir deneyin.

Olmazsa bunları:
  • dım #1: Arama çubuğuna cmd ya da komut istemi yazın ve aratın.
  • Adım #2: Komut İstemi üzerinde sağa tıklatın ve Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğine tıklayın.
  • Adım #3: Var olan satıra DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth yazın ve Enter’a basın.
  • Adım #4: Sistem büyüklüğüne bağlı olarak işlem 10 - 20 dakika sürebilir.
  • Adım #5: İşlem sonunda tekrar ‘sfc /scannow’ taraması yapın ve sorunların çözüldüğünden emin olun.
  • Adım #6: İşlem tamam.
Ekran görüntüsü 2023-04-28 151205.jpg

Tam çıldırmalık. Fayda etmedi.

Yapmadığım şey kalmadı. Kaspersky Total Security kullanıyoum son çare bunu devre dışı bıraktım ve sorun ortadan kalktı. Korunalım diye ücretli uygulama satın alıyoruz yaşattığı olaya bak ya sabır. Teşekkürler yardımcı olan herksese.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı