İşe yaramadı.Başlattan çalıştıra girin. wsreset yazıp entere basın. Microsoft Store önbelleğini temizlesin.
@471153
İşe yaramadı.Başlattan çalıştıra girin. wsreset yazıp entere basın. Microsoft Store önbelleğini temizlesin.
@471153
Fayda etmedi yine.Modemi kapatıp açın, Bilgisayarı kapatıp açın.
Bilgisayarı açınca başlat>çalıştıra ipconfig /flushdns yazıp entere basın.
Sonra deneyin.
Başlat>Çalıştır'a
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML
yazın yukarıya gelin bu komuta sağ tuş Yönetici olarak çalıştırın. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
Hocam o zaman bu bağlantı size yardımcı olabilir.Yaptım hocam onu kaç kere yaptım fayda etmiyor.
Başında powershell yazacak.
Bunları bir deneyin.
- adım #1: arama çubuğuna CMD'ya da komut istemi yazın ve aratın.
- adım #2: komut istemi üzerinde sağa tıklayın ve yönetici olarak çalıştır seçeneğine tıklayın.
- adım #3: var olan satıra "sfc /scannow" yazın ve Enter'a basın.
- adım #4: tarama ve onarım işleminin tamamlanmasını bekleyin.
- adım #5: işlem tamam.
Olmazsa bunları:
- dım #1: Arama çubuğuna cmd ya da komut istemi yazın ve aratın.
- Adım #2: Komut İstemi üzerinde sağa tıklatın ve Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğine tıklayın.
- Adım #3: Var olan satıra DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth yazın ve Enter’a basın.
- Adım #4: Sistem büyüklüğüne bağlı olarak işlem 10 - 20 dakika sürebilir.
- Adım #5: İşlem sonunda tekrar ‘sfc /scannow’ taraması yapın ve sorunların çözüldüğünden emin olun.
- Adım #6: İşlem tamam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.