Microsoft Store'dan uygulama inmiyor

471153

Hectopat
Microsoft Store ile pek işim olmuyor ama işim düştü illallah ettirdi dünden beri. Arkadaşlar bir uygulamayı indireceğim yok indirmiyor bekliyorda bekliyor. 30 MB'lık bir dosya için 4 saat bekletilir mi ya? Nedir bu sorun ne yapmam lazım? (sistemde her şey orijinal ve ellenmedi.)

Hocam ayarlara girip uygulamalar ve özelliklere girin. Oradan Microsoft Store'u bularak sıfırlamayı deneyin.

Ben zaten hep bunları kullanıyorum. İnternette en bilinen dnsler. Operatörlerin dnsleri sorunlu oluyor.

Windows update silinikmi yoksa yüklümü. Mesela bende windows update sürekli güncelleme veriyodu. En sonunda sildim. Microsoft store uygulama felan indiremiyom. Giriyo ama indirmiyo

Windows update silinikmi yoksa yüklümü. Mesela bende windows update sürekli güncelleme veriyodu. En sonunda sildim. Microsoft store uygulama felan indiremiyom. Giriyo ama indirmiyo
Hocam her şey orjinal tüm güncellemeleri yüklerim.
Ben zaten hep bunları kullanıyorum. İnternette en bilinen dnsler. Operatörlerin dnsleri sorunlu oluyor.
Denedim yine olmadı bu nasıl bir iş ya hocam?

Dosyanın xxapp uzantılını googleden bulursan yüklersin manuel olarak. Yüklerken microsoft storeden yüklüyo.

Başlattan çalıştıra girin. wsreset yazıp entere basın. Microsoft Store önbelleğini temizlesin.

@471153

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…