Çözüldü Microsoft Store'deki oyun başlığının yanındaki "Game Preview" yazısı ne demektir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

elraeenn

Decapat
Yer
Mersin
Daha fazla  
İyi sosyaller. 7dtd oyununu almak istedim. Ama Steam fiyatı bütçemin oldukça üzerinde. Microsoft Store'den almak istiyorum ama üzerinde böyle bir yazı var. Bu ne demektir? Ayrıca arkadaşım oyunu Steam'den almış. Ben buradan alırsam beraber oynayabilir miyiz? Yanıtlarsanız çok sevinirim.

Çözüm
Erken erişim gibi bir şey oyun tam sürüm olarak çıkmamış geliştirilmeye devam ediyor. Eğer sürümleriniz aynı ise platformlar arası cross-play var ise oynayabilirsiniz. Dediğiniz oyun galiba 7 Days to Die oyunu, bu oyun çok uzun zamandır erken erişimde tam sürüm olarak çıkmadı.
Erken erişim gibi bir şey oyun tam sürüm olarak çıkmamış geliştirilmeye devam ediyor. Eğer sürümleriniz aynı ise platformlar arası cross-play var ise oynayabilirsiniz. Dediğiniz oyun galiba 7 Days to Die oyunu, bu oyun çok uzun zamandır erken erişimde tam sürüm olarak çıkmadı.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı