Çözüldü Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar. Dizüstü bilgisayarımda 2 ekran kartı var. Birisi Intel olması lazım ama NVIDIA 920M kullanıyorum. Ama "DxDiag" sayfasında ekran kısmında Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı var. Oluşturucu kısmında ise NVIDIA 920M. Görüntüleri inceleyebilirsiniz. Sistemimi vermeme gerek yok sanırım.

Çözüm
Windows 10'a geçmeyi düşünüyorum, sistemim yeterse. Yeni konu açacağım 20 dakika sonra.
Yetmezse uygularım adımlarınızı. Sistemim ile geçebilirmiyim sizce?
Geçebilirsin. Geçmelisin de.

Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı, ekran kartı sürücüsü yüklü değilse gözüken bir şeydir. Bu rehberle Intel GPU sürücüsünü yükleyip sorunu çözebilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

920M'in oluşturucu olarak gözükmesi ise olması gerektiği gibi.
Oradaki mesajımda aygıt yöneticisi üzerinden yükleme videosunu atmıştım. Değiştirip setup yoluyla kurulum videosu atmışsınız. Windows 8.1'de HD Graphics sürücüleri yüklenmiyor yeni işlemcilerde. Boşuna ceza yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…