Microsoft TPM 2.0 gereksiniminden vazgeçer mi?

furkan12

Megapat
Daha fazla  
Ben hala Windows 10 da kaldım anakart desteklemiyor ve benim gibi birçok kişinin olduğunu tahmin ediyorum TPM 2.0 özelliğinden vazgeçiceklerini düşünüyor musunuz?

Ben düşünüyorum. Bazı ülkelerde TPM özelliği direkt yasaklı.

Ben hala Windows 10 da kaldım anakart desteklemiyor ve benim gibi birçok kişinin olduğunu tahmin ediyorum TPM 2.0 özelliğinden vazgeçiceklerini düşünüyor musunuz?

Arkadaşım git Rufus'tan flash belleğe yazdır zaten yazmadan önce izinleri kaldırabiliyorsun.

Pek sanmam hocam çok istiyorsanız orijinal ISO dosyasını Rufus ile tek tıkla TPM özelliğini kaldırarak USB'ye yazdırabilirsiniz.

Tamamen kendi yorumlamama göre değiştirmeyeceklerini düşünüyorum. Windows 11'in en büyük amacı biraz eski olup hala kullanılabilen cihazların çoğunu demode kılmak. Daha çok yeni bilgisayar satılsın, elektronik çöplüğü artsın diye.

Bence vazgeçer. Windows 11'in TPM ve Secure Boot, işlemci şartı olmasa, Valorant'ın da vazgeçeceğini düşünüyorum. Böylece Windows 11 büyümüş olur. Rufus ile kolayca TPM ve Secure Boot gereksinimi olmadan geçiliyor ama Valorant işi olmuyor.

Bence vazgeçer. Windows 11'in TPM ve Secure Boot, işlemci şartı olmasa, Valorant'ın da vazgeçeceğini düşünüyorum. Böylece Windows 11 büyümüş olur. Rufus ile kolayca TPM ve Secure Boot gereksinimi olmadan geçiliyor ama Valorant işi olmuyor.
Valorant oynanmıyor mu TPM falan olmadan. Arkadaş benim bilgisayarda oynuyordu, ikisi de yok.

Microsoft TPM olmadan nasıl kurulabileceğini kendi sitesinde anlatıyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı