Microsoft TPM'den vazgeçer mi?

Zorunlu bir güncelleme değil sonuçta, bu şekilde kalsa da olur. Ben şahsen güvenli olmasını tercih ederim.

Resmi açıklamaya göre TPM zorunlu. Lakin aşılabiliyor. Ha aşılmasına karşı önlem alırsalar bilemem.

Sanırım fidye yazılımlarından korunmak için bilgilerin güvenliğini fiziksel çiple sağlamaya çalıştılar bu sefer. Bu nedenle tpm çipi zorunlu kılınmış olabilir.

Microsoft'ta çalışan Videoyun, TPM 2.0 ile işlemcilerdeki 8 ve üstü nesilin zorunlu olmayacağını söylemişti diye hatırlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft'ta çalışan Videoyun, TPM 2.0 ile işlemcilerdeki 8 ve üstü nesilin zorunlu olmayacağını söylemişti diye hatırlıyorum.
İlk günler işlemci nesli ve TPM 2.0 opsiyonel gereklilik, TPM 1.2 ise olmazsa olmaz gereklilik şeklinde bir blog yayınladılar sonra bunu kaldırdılar. Şu anki manzarada TPM 2.0 ve işlemci nesli son sürümde olmazsa olmaz gereklilik. Son sürümde TPM 2.0 zorunlu olmayacak diyenler desteksiz sallıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…