N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.257 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 21 Mart 2023 #1 Başlıkta ve görselde gösterdigim gibi nasıl çözerim arkadaşlar?
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #2 N0rvecli dedi: Başlıkta ve görselde gösterdigim gibi nasıl çözerim arkadaşlar? Eki Görüntüle 1709500 Genişletmek için tıkla... İçinde DLL bulunan dizindeki dizin izinlerine bakmak isteyebilirsiniz. IUSR_machinename kullanıcının bu dizinde yürütme izinlerine sahip olduğundan emin olun. Şeklinde bir öneri gördüm ama işinize yararmı bilemiyorum. Artı 0 Eksi
N0rvecli dedi: Başlıkta ve görselde gösterdigim gibi nasıl çözerim arkadaşlar? Eki Görüntüle 1709500 Genişletmek için tıkla... İçinde DLL bulunan dizindeki dizin izinlerine bakmak isteyebilirsiniz. IUSR_machinename kullanıcının bu dizinde yürütme izinlerine sahip olduğundan emin olun. Şeklinde bir öneri gördüm ama işinize yararmı bilemiyorum.