Microsoft ve Instagram hesapları çalındıktan sonra ne yapmalı?

Şimdi sapam kutusuna bakarken gördüm EA hesabımı da çalmışlar.
Bilgisayar kullanıyor musunuz? Bilgisayar yada telefonunuza virüs girmiş galiba bu şekilde tüm hesaplarınız gidebilir. Başka bir cihazdan giriş yapıp şifreyi değiştirmeyi deneyin bence. Cihazınizin internetini kesin bence.

Oradan bir deneyebilirsiniz. Olmaz ise 2. attığım linke tıklayın.

Hesabı geri aldım ancak maili değiştirmek için maile kod göndermek istiyor bunu nasıl düzelteceğim şimdilik telefon numaramı geçirdim 30 gün sonra değişecek diyor ama iptal seçeneği vcar nasıl diğer yerlerden çıkış yaptıracağım veya maili değiştireceğim.

Bilgisayar kullanıyor musunuz? Bilgisayar ya da telefonunuza virüs girmiş galiba bu şekilde tüm hesaplarınız gidebilir. Başka bir cihazdan giriş yapıp şifreyi değiştirmeyi deneyin bence. Cihazınizin internetini kesin bence.

Virüsü nasıl temizleyeceğim iş bilgisayarı olduğu için format atamam.

Şimdi sapam kutusuna bakarken gördüm EA hesabımı da çalmışlar.
Yeni konu açın, bu konu misc, ve ins için. Belki bilen birisi konu başlığı ile size ulaşabilir.

Hesabı geri aldım ancak maili değiştirmek için maile kod göndermek istiyor bunu nasıl düzelteceğim şimdilik telefon numaramı geçirdim 30 gün sonra değişecek diyor ama iptal seçeneği vcar nasıl diğer yerlerden çıkış yaptıracağım veya maili değiştireceğim.

Virüsü nasıl temizleyeceğim iş bilgisayarı olduğu için format atamam.
1. Adres
2. Adres
Size attığım bu link üzerinden benzer/aynı sorunu yaşayanların topluluğa attığı sorular var.

Sürekli olarak başka hesaplarımın da gittiğini öğreniyorum şimdi Riot hesabım gitmiş.
Muhtemelen her hesabınızda aynı şifreyi kullandınız, bütün hesaplarınızdaki şifreyi değiştirin. Size attığım msc ekran görüntüsü, yaşadığım bir sorundan geliyor.
Ben parola yöneticimin dosaysını dışa aktarmıştım ve onu kaldırmadım. Pc'ye virüs bulaştıktan sonra tahminimce o dosyayı çekti ve orada hangi hesabım varsa girmeye çalıştılar.
Riot ve EA için yeni konu açın ve PC'yi kaspersky-malwarebytes gibi avler ile tarayın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı