Microsoft ve Minecraft hesabı çalındıktan sonra ne yapılmalı?

monikqPEEK

Hectopat
Daha fazla  
Bu olay yaşanalı birkaç hafta oldu, ondan öncesinde ben 1 hafta boyunca hesaba girmemiştim. Bir gün hesaba giriş yaparken böyle bir mail yok gibi uyarı verdi o an şok yaşadım ve mailim başka mail üstüne geçtiğini gördüm forum attığımda House Flipper almıştım onun dekontunu yolladım hesabı ona dahil geri alamadım kaç kere mail attım forum attım ama yine de olumlu yanıt alamadım. w*@quadragemail.ru bir mail hesabımı çalmış. Mail bende gözüküyor ama ne hesaba giriş yapabiliyorum ne yardım isteyebiliyorum. Hesaba girerken de zaten kod gönder veya parola gir diyor kod gönder dediğimde de kod gönderilemedi diyor zaten. Benim mailime hiçbir şekilde mail değiştiği numara değiştiği bilgisi de gelmedi. Her neyse ne yapabilirim sizce? Yardım eder misiniz?

Bu olay yaşanalı birkaç hafta oldu, ondan öncesinde ben 1 hafta boyunca hesaba girmemiştim. Bir gün hesaba giriş yaparken böyle bir mail yok gibi uyarı verdi o an şok yaşadım ve mailim başka mail üstüne geçtiğini gördüm forum attığımda House Flipper almıştım onun dekontunu yolladım hesabı ona dahil geri alamadım kaç kere mail attım forum attım ama yine de olumlu yanıt alamadım. w*@quadragemail.ru bir mail hesabımı çalmış. Mail bende gözüküyor ama ne hesaba giriş yapabiliyorum ne yardım isteyebiliyorum. Hesaba girerken de zaten kod gönder veya parola gir diyor kod gönder dediğimde de kod gönderilemedi diyor zaten. Benim mailime hiçbir şekilde mail değiştiği numara değiştiği bilgisi de gelmedi. Her neyse ne yapabilirim sizce? Yardım eder misiniz?
Bunun aynısını 1 sene önce bu zamanlarda yaşadım ama epicten tut rockstra... outlook hesaplarıma kadar girilmişti. Teker teker tüm çalınan hesapların müşteri temsilcileri ile görüştüm yaklaşık 1 hafta her biriyle mailleştim ve 1 haftanın sonunda tüm hepsini aldım. Verdikleri direktifleri yapman lazım ve bunları harfiyen yapman lazım eğer house flipper o anki temsilci ile işe yaramadıysa bir kez daha mail gönder ve isterse yine at bazıları daha insaflı olabiliyor bazı konularda

Bunun aynısını 1 sene önce bu zamanlarda yaşadım ama Epic'ten tut rockstra... Outlook hesaplarıma kadar girilmişti. Teker teker tüm çalınan hesapların müşteri temsilcileri ile görüştüm yaklaşık 1 hafta her biriyle mailleştim ve 1 haftanın sonunda tüm hepsini aldım. Verdikleri direktifleri yapman lazım ve bunları harfiyen yapman lazım eğer House Flipper o anki temsilci ile işe yaramadıysa bir kez daha mail gönder ve isterse yine at bazıları daha insaflı olabiliyor bazı konularda.

Minecraft'ta da yazdım tabii ki hocam ama onlar Microsoft ile görüşün dedi kısaca. Microsoft'a da kaç kere mail attım hepsi olumsuz. Hesabı Hypixel'den falan kontrol ettim 27 Kasım'dan beri girilmemiş yani çalan hiç hesabı ellememiş.

Minecraftı satın aldığın tarihi biliyorsan hangi karttan çektiysen onun dekontunu göndermeni öneririm eğer ki uygulamada dekont çıkmıyorsa bankanın müşteri temsilcisi ile görüşüp mailine attır

Minecraft'ı satın aldığın tarihi biliyorsan hangi karttan çektiysen onun dekontunu göndermeni öneririm eğer ki uygulamada dekont çıkmıyorsa bankanın müşteri temsilcisi ile görüşüp mailine attır.

Hocam ben hesabı hesap com Tr'den satın aldım. Hatta 6 ay kullandım bunu ben çift doğrulama bile vardı ama nasıl girildi çalındı aklım almıyor. Satıcı da tabii ki ilgilendi destek verdi ama Microsoft olumsuz yanıt veriyor sürekli. Üstelik verdiğim tüm bilgiler de doğru.

Hocam ben hesabı hesap com Tr'den satın aldım. Hatta 6 ay kullandım bunu ben çift doğrulama bile vardı ama nasıl girildi çalındı aklım almıyor. Satıcı da tabii ki ilgilendi destek verdi ama Microsoft olumsuz yanıt veriyor sürekli. Üstelik verdiğim tüm bilgiler de doğru.
O durum biraz farklı işte. Böyle sitelerden alınan hesaplar zaten bir başkasının olduğundan sana söylediğim şekillerle adam bunu kanıtlayıp alabiliyor. %100 garanti verseler bile orijinal hesabından kendi adına almadığın sürece çok da garantili değiller

O durum biraz farklı işte. Böyle sitelerden alınan hesaplar zaten bir başkasının olduğundan sana söylediğim şekillerle adam bunu kanıtlayıp alabiliyor. %100 garanti verseler bile orijinal hesabından kendi adına almadığın sürece çok da garantili değiller.

Sen de haklısın ama ben bir 2 Launcher'e Microsoft hesabım için erişim vermiştim belki ondandır. Ama geri çekse de neden hesaba girip oynamıyor bu herif? Bence direkt çalındı satıcı ile ilgisi yok.

Yapacak bir şey yok demek ki. Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı