Yaklaşık 10 gün önce Steam'den Cities XL 2011 oyununu satın aldım. Oyunu sorunsuz bir şekilde indirdikten sonra açmak için Play butonuna bastığımda, oyunu ilk defa çalıştırdığım için, Steam her zamanki gibi DirectX,, Microsoft Visual C++ gibi güncellemeler yapmak istedi ama bu sırada bir hata verdi. Daha sonra oyunu açmaya çalışınca hep 'This game is currently unavailible. Please try again at another time.' hatası aldım. Oyunun yüklü olduğu klasörden Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable yüklemesini yapmaya çalıştığımda yükleme yüzde 95 kadar ilerliyor, hata veriyor ve yükleme başarısız oluyor. Oyunun açılmamasının Microsoft Visual C++ yazılımının yüklenmemesinden kaynaklandığını düşündüm. Denetim masasından baktım ve bilgisayarımda dört tane farklı Microsoft Visual 2005 C++ versiyonu olduğunu gördüm hepsini sildim. Oyun klasöründen Microsoft Visual C++ 2005 yazılımını yeniden yüklemeyi denedim ama yine aynı hatayı verdi. Şu anda bilgisayarımda Microsoft Visual C++ 2005' in hiçbir sürümü yok. Windows 7 64bit kullanıyorum.