Microsoft Visual C++ 2022 "minimum runtime 13.34.31938" hatası

UmutTahaDemir

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600x Rx6600 Mech 2x Msi 8+8 16GB Kingston Fury 3200 MHZ Msi A320MPRO PS4 Pro

Böyle hata veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cancel tuşuna basın o zaman. Çünkü Redist paketlerini atttığım paket ile kurduysanız tekrar kurmanıza gerek yok.

Pardon yanlış anlamışım. Ok'a basıyorum hata gidiyor ama kurulmuyor. Hâlâ arkada işleniyor diye gözüküyor.

Tamamdır.

Programlarınız sorunsuz çalışıyorsa sorun yoktur. Denetim Masası'nı açıp program kaldır ekranını ekran görüntüsü atar mısınız?

Şimdi bilgisayarı yeniden mi başlatmam lazım?
Tamamdır atayım.
Böyle.

2013'e kadar kurulmuş. Size attığım dosyanın içinde yer alan 2013'ten sonra olan programları tek tek kurunuz. Ardından ekran görüntüsü atınız yine bu ekranı.

Ok'a basıyorum yine aynı hata.

Sadece 2022'de veriyor sanırım hatayı. Kurulumu kapatın.

Ardından Windows + R yapıp Çalıştır'ı açın. %temp% yazın ve çıkan tüm dosyaları silin. Ardından tekrar Windows + R yapıp Çalıştır'ı açın ve bu sefer sadece temp yazın. Çıkan tüm dosyaları silip yeniden kurmayı deneyin.

Bilgisayarım nerede? Bulamadım.

Denetim masasında mı arayacağım?

Şu an hepsi kurulu gözüküyor görsele göre. Yeniden başlatın bilgisayarınızı. Sonra programlarınızı çalıştırıp deneyin. Sorun yoksa problem yoktur.

Tamam yapıyorum ama iptal edince 2015-2022 gitti bilginize.

Tamamdır restart attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…