Microsoft Visual C# Express Errors Kısmı Yok

EmreEfe

Hectopat
Daha fazla  
İyi geceler, 10. Sınıf Bilişim Teknolojileri öğrencisiyim. Okulda C# öğreniyoruz, Microsoft'un kendi sitesinden görseldeki gibi bir şey indirdim ve hepsini tek tek kurdum. C# açtım birkaç kod yazdım fakat hatalarımı alt kısımda göstermiyor, okuldaki bilgisayarlarda var o kısım. Ne yapabilirim?

Ekran Alıntısı.PNG

Güncel

Visual C# Express 2010 programında bazı eksiklikler olabilir. Ama söylediğiniz menü eksik değildir. Menüden View > Error List kısmını açın.
Bu arada Visual Studio 2015 indirebilirsiniz. Okulda Visual Studio 2010 varsa okulda oluşturduğunuz proje klasörünü aynı şekilde saklarsınız. Evde otomatik olarak 2015'e solution dosyası yükseltilir. Evde proje üzerinde çalıştıktan sonra üzerinde çalıştığınız dosyaları sakladığınız klasöre aktarırsınız okulda çalışmaya devam eder.

Dediğinizi yaptım ve oldu teşekkür ederim, 2010 üstü sürümler bana biraz garip geliyor belki daha sonra geçerim. Konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı