Microsoft Visual C++ programlarından bir tanesinin boyutu gözükmüyor

mkt80

Hectopat
Microsoft Visual C++ programlarından bir tanesinin boyutu gözükmüyor. Silmem sıkıntı çıkarır mı? @wanetage hocam geçen Microsoft Visual C++ sorunumu siz çözmüştünüz siz de bakabilir misiniz bir?

Dosya Ekleri

• kayıt.png
    42,2 KB · Görüntüleme: 49
Hocam bende de aynısı vardı üstüne tıkladığımda program silinmiş listeden kaldırmak ister misiniz yazıyordu.

Yüklü gözüküyorsa sorun olmaz, bende de bazıları öyle. DLL hatası almıyorsanız korkmaya gerek yok.
Hocam bir şey daha soracağım. 22.06.2022 tarihinde bilgisayarıma bilmeden virüslü program indirmiştim. O Microsoft Visual C++ programlarından bazıları da o tarihte indirilmiş. Büyük ihtimal o programları çalıştırmak içindi. Onları silebilir miyim?

Benim size önerim, tüm Visual programlarını silin. Sonra buradan indirip yükleyin. Onlar olmaz ise çoğu oyun açılmaz ve DLL hatası verir.

Hocam sildim diyelim. Bu linkten indirmeye çalıştığımda indiremezsem hata falan alırsam ne olacak? Sıkıntı çıkarır mı bilgisayar?

Neye basacağım hocam?

Dosya Ekleri

• vis.png
    101,2 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…