Microsoft Visual C++ programlarından bir tanesinin boyutu gözükmüyor

Hocam şimdi ben bunları elle indiyorum ya. Bunların güncellemeleri otomatik yapılıyor mu benim mi yapmam gerekiyor?

Dosyayı indirin, zip içinden çıkarın. Sonra updateall.zip dosyasını sol tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Otomatik yükleyecek, korkmayın.
Hocam updateall.zip yok. Install_all.bat adında bir dosya var.

Dosya Ekleri

• vis.png
    vis.png
    101,2 KB · Görüntüleme: 26
Tüm vcredist versiyonlarını kurmanıza gerek yoktu 2008 2012 ve ortak olan paket yeterli bu kadar paranoyak olmanın anlamı yok. İki tane vcredist 2012 olmasının sebebi bir tanesi eski versiyon görselden bakın göreceksiniz silin gitsin. Bunları deli gibi güncellemenin öyle çok bir olayı yok ben format attığımda 3-4 versiyon kurar tekrar format atana kadar güncellemem sanırım Windows otomatik güncelleştiriyor tam olarak bilmiyorum ama.

Hocam indi teşekkür ederim ama bir sıkıntı var. Eskiden 13 tane Visual C++ programı vardı şuan 12 tane var. Sıkıntı olur mu?
Ve dostum bence sende Obsesif - Kompulsif Bozukluk hastalığı var gibi sürekli antivirüs programı değiştirip virüsler hakkında konu açıp duruyorsun bu programlar senin güvenliğini sağlamaz veya 1 tanesinin eksik olması dünyanı yıkmaz biraz sakin ol ve dümdüz kullan gitsin şu bilgisayarı. Güvenliğinden emin ol ona birşey demiyorum antivirüs programını her gün kontrol etmene gerek yok haftalık taramanı yap bilmediğin sitelerden birşey indirme bunlar yeterli.

Son düzenleme:
Ve dostum bence sende Obsesif - Kompulsif Bozukluk hastalığı var gibi sürekli antivirüs programı değiştirip virüsler hakkında konu açıp duruyorsun bu programlar senin güvenliğini sağlamaz veya 1 tanesinin eksik olması dünyanı yıkmaz biraz sakin ol ve dümdüz kullan gitsin şu bilgisayarı. Güvenliğinden emin ol ona birşey demiyorum antivirüs programını her gün kontrol etmene gerek yok haftalık taramanı yap bilmediğin sitelerden birşey indirme bunlar yeterli.
Çok haklısınız hocam bunun ben de farkındayım. Bir kere virüs bulaşınca korku sardı şuan hala kalıntısı var mıdır diye endişeleniyorum ve gereksiz paranoya yapıyorum. Zaten bu dönemde bilgisayar almak çok da kolay değil kötü bir şey olursa ne yapacağımı bilmiyorum :(.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı