Aangin
Hectopat
Daha fazla
Hatanın görseli bu şekilde, arka planda durduk yerde bir anda hata bildirimi geliyor ve oyun veya başka şeye bakıyorsanız direkt ekrana bunu atıyor çok can sıkıcı bir durum ve bu sorun Adobe programından kaynaklanıyor düzgün kaldırılmadığı veya bir hata sonucu meydana geliyor, bunun çözümünü uzun bir araştırma sonucu çözdüm, adımları izleyerek sizde sorunu çözebilirsiniz, iyi sosyaller.
Sorununuz çözülmedi ise bir de bu adımı deneyin;
1. Adobe programlarında herhangi birini "Photoshop, After Effects, Premiere Pro" (fark etmez) ile Creative Cloud yükleyin.
2. "Revo Uninstaller Pro" yükleyin ve "Revo Uninstaller Pro" programı ile bütün Adobe programlarını silin.(bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar.)
3. Windows'u yeniden başlatın.
Bu sorun ekran kartı sürücü ile alakalı değildir, DDU ile temiz kurulum yaptım ama çözülmemişti.
Bu adımlar da işe yaramazsa tek yol temiz Windows kurulumu.
- Windows'un "görev zamanlayıcı" uygulamasını açın.
- Görev zamanlayıcı uygulamasından sol üst tarafta bulunan görev zamanlayıcı kitaplığı'na girin.
- Görevlerde "launch Adobe ccx process" veya benzer görevi sildikten sonra sorununuz çözülmüştür.
Sorununuz çözülmedi ise bir de bu adımı deneyin;
1. Adobe programlarında herhangi birini "Photoshop, After Effects, Premiere Pro" (fark etmez) ile Creative Cloud yükleyin.
2. "Revo Uninstaller Pro" yükleyin ve "Revo Uninstaller Pro" programı ile bütün Adobe programlarını silin.(bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar.)
3. Windows'u yeniden başlatın.
Bu sorun ekran kartı sürücü ile alakalı değildir, DDU ile temiz kurulum yaptım ama çözülmemişti.
Bu adımlar da işe yaramazsa tek yol temiz Windows kurulumu.
Son düzenleyen: Moderatör: