Çözüldü Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ismailekinci77

Hectopat
Daha fazla  

Gördüğünüz gibi 1 aydır bu sorunu alıyorum, denemediğim yöntem kalmadı, deyim yerindeyse bütün sayfalara girdim yok, bir türlü olmuyor. Yüklemeye çalıştığım uygulama ise klavyemin driverı. Model: Moto Speed CK108. Formattan önce yüklemiştim, hiçbir sıkıntı yoktu. Diğer Windows 10 bilgisayarımda denedim, sorun çıkarmadan direkt yükledi. Microsoft Visual C++ 2005'den 2019 kadar hepsi güncel.

Çözüm
Programın ismini "klavye" yazıp çalışmayı deneyin.
Programın ismini "klavye" yazıp çalışmayı deneyin.

Çözüm
Ya sen nasıl bi kralsın bu kadar kolaymıymış ağlıyacam denemediğim yöntem kalmamıştı cidden çok sağol
Sağolun teveccühünüz, galiba özel harfleri C++ okuyamadığı için ilk açılma esnasında bu sorunları veriyor.

Arkadaşlar aynı sorunu bende yaşamaktayım. R6 'i uplay üzerinden yüklemeye çalışırken aynı hatayı alıyorum. Nasıl düzeltebileceğimi bilen var mıdır ?

Rapor hazırlayıp yeni konu açarsanız bu rapor dosyasını okuyabilen birisi yardımcı olabilir ben okumayı bilmiyorum

Teşekkürler cevabınız için ancak bilgisayarımı formatladım yüklenmediği için. Ne yazık ki şimdi oyunu dahi yükleyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…