Ataberk AKBABA
Femtopat
Eskiden daha fazla vardı burada.
microsoftun kendi sitesi dışında biryerden kurmak sıkıntı çıkarmazmı ?Eksik olanları kurun.![]()
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download
This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the incluwww.techpowerup.com
Techpowerup güvenli diye biliyorum.Microsoft'un kendi sitesi dışında bir yerden kurmak sıkıntı çıkarmaz mı?
burdan indirdim zaten 5 tane gözüküyoTechpowerup güvenli diye biliyorum.
Microsoft'un kendi sitesi.![]()
En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri
Bu makalede, en son Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketleri için indirme baÄlantıları saÄlanır.support.microsoft.com
Bu linkten indir, güvenilir, içindeki "install all.bat" dosyasını yönetici olarak çalıştır kısa sürer.burdan indirdim zaten 5 tane gözüküyo
merktan soruyorum normal açarsam ne olurBu linkten indir, güvenilir, içindeki "install all.bat" dosyasını yönetici olarak çalıştır kısa sürer.
Sakın normal açma, yönetici olarak aç.
![]()
Latest Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One Jul 2025 Download
This archive contains the latest version (July 2025) of all VCRedist Visual Studio C++ runtimes, installable with a single click by running the incluwww.techpowerup.com
İndirmeye en altlardan yani 2008'den itibaren başladığınıza emin misiniz?Buradan indirdim zaten 5 tane gözüküyor.
tamam kanka sağolsürümler farklı olduğundan olabilir kafanıza takmayın kalsın öyle bir şey olmaz
yukardan başladım 2019 dan 2008 i indirmedim 2015-2019 olarak 1 tane var bütün dosya var galibaİndirmeye en altlardan yani 2008'den itibaren başladığınıza emin misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.