Microsoft Visual C++ x64 Dosyaları Silinmeli mi?

balvenie

Hectopat
MSİ Afterburner kurdum ve kurduktan sonra denetim masasındaki programlar listesinde Microsoftun x64 dosyaları vs. var. 64 bit işletim sistemi kullanıyorum bu dosyaları silmem PC'ye bir zarar verir mi?

367750

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayar için bir zararı olmaz fakat kullandığınız programlar veya oynadığınız oyunlar için bir problem yaratabilir çünkü bazıları bunlara gerek duyuyor, silmeniz durumunda hata ile karışılaşıp kullanamamanıza neden olabilir. Silince size herhangibi bir artısı olmayacaktır.
Vermez. İlgili uygulamayı çalıştırırsan açılmaz, otomatik olarak bunlardan hangisine ihtiyaç duyuyorsa indirmeni ister seni yönlendirir. Torrent ile korsan oyun indirip oynuyorsanız da hepsinin olması gerekiyor hem 32bit, hem de 64bit olanları 2005'ten 2017'ye kadar hepsini kurun derim garanti olsun.

Bilgisayar için bir zararı olmaz fakat kullandığınız programlar veya oynadığınız oyunlar için bir problem yaratabilir çünkü bazıları bunlara gerek duyuyor, silmeniz durumunda hata ile karışılaşıp kullanamamanıza neden olabilir. Silince size herhangibi bir artısı olmayacaktır.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı