Bungo Baggins
Hectopat
- Makaleler
- 1
@Cezalı 1 adet de ben aldım, 2-3 ay sonra deneyeceğim, kodun geçersiz olması durumunda yardımcı olursunuz değil mi?
1 arkadaşınla ortaklaşa satın alın, ben öyle yaptım.10 TL'ye 1 PC için oluyor mu?![]()
Hocam elimde tekli lisans sadece bir tane var. Eğer talipseniz dekontu mail atıp tek lisans istediğinizi not düşün. Tekli son lisan kodu size nasipmiş.10 TL'ye 1 PC için oluyor mu?![]()
Office 2016 PRO PLUS için ödeme yaptım. Bakalım ilk müşteri olabilecek miyimMerhaba, henüz genel satışa açmadık. Ancak PRO PLUS için ilk müşterimiz olmak isterseniz sizde 20 TL ile alım yapıp Office lisans istediğinizi belirtebilirsiniz. Alım yapmanızın ardından kurulum dosyası linki ve lisans kodunuz gönderilecektir.
İlk müşterimiz olmanız durumunda 2 bilgisayar için geçerli lisans hakkınıza 1 adet hediye lisans eklenerek 3 adet etkinleştirme hakkı almış olacaksınız.
Mailiniz yanıtladı. Ek hediyelerinizle beraber iyi günlerde kullanın.Office 2016 PRO PLUS için ödeme yaptım. Bakalım ilk müşteri olabilecek miyim![]()
Hadi be.Hocam elimde tekli lisans sadece bir tane var. Eğer talipseniz dekontu mail atıp tek lisans istediğinizi not düşün. Tekli son lisan kodu size nasipmiş.
Düzenleme : Tekli lisans kodu satıldı.
Şu anda bende mevcut laptopumda Windows 10 Home Single Language var. 64bit Türkçe. Windows 10 Pro'ya yükseltebilirim ancak bu kod anakarta gömüldüğü için, atıyorum ileride Windows 11 yüklenmek istediğinde anakart hiçbir şekilde kabul etmez mi? Yoksa ürün ile gelen Windows 10 Home Single Language'e geri dönmek mümkün müdür?
İkinci sorum, laptop içerisinde bir donanım değişikliği yaptığım zaman (mesela ekran kartı) sistem bunu algılar ve bunun yüzünden sorun çıkarır mı? RAM değişiklikleri vs sıkıntı çıkartır mı?
Eğer bu durumlara ilişkin sorun yoksa bende Office 2016 Pro Plus ile birlikte Windows 10'u Pro versiyona yükseltmek isterim.
Teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.