Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim aydınlattığınız için Sizin satışını yaptığınız kodun orjinal kutulu dediğinizden ne gibi bi farkı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim. Fayda sağlayabildiysem ne mutlu.
Kutulu olarak satılan lisansları bilgisayarınızı değiştirdiğiniz zaman da yeni bilgisayarınız ile kullanabilirsiniz.

Benim verdiğim lisans ise sadece 1 bilgisayar için kullanılabilir. Yeni bilgisayar aldığınız zaman yeni lisans almanız gerekir.

Aralarındaki temel fark bu şekilde. Fiyat farkı olarak kutulu olan sürümler 300+ fiyatlar ile satılıyor diye biliyorum. Elbette tercih sizindir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bilgisayarım hazır sistemdi öyle satın almıştım. Temmuz ayını bekliyorum yeni kartları. Yeni de bir sistem dizeceğim yani kutulusu biraz tuzluymuş Windows 10 64 bit olur yine. Sizden aldığım kodu kurulum yaptıktan sonra mı aktifleştirmem gerekecek? Ha birde Windows 10 setup’unu USB belleğe mi atacağız yeni sistem kurarken? Sizden sadece Key alıyoruz yanlış anlamadıysam. Her hangi bir setup vs değil.

Benden aldığınız kodu kullanmak için sosyalde yer alan konulardaki gibi orijinal windows 10 PRO kurulumu yapmanız gerekiyor. USB veya DVD ile kurulum yapabilirsiniz. Kurulum tamamlandıktan sonra ayarlar kısmındaki etkinleştirme bölümüne kodunuzu girip windows işletim sisteminizi lisanslı ve orijinal olarak kullanmaya başlıyorsunuz. Bir problem olması durumunda benimle iletişim sağlamanız yeterli. Kod ile ilgili problem olması durumunda ücret iade garantisi vermekteyim.

Cahilliğime verin, ort kaç GB yer kaplıyor USB’ den kurulum yapmak için. Bir de nerden indireceğim bahsettiğiniz sürümü? Başınızı ağrıttım kusura da bakmayın

Cahilliğime verin, ort kaç GB yer kaplıyor USB’ den kurulum yapmak için. Bir de nerden indireceğim bahsettiğiniz sürümü? Başınızı ağrıttım kusura da bakmayın
Önemli değil. Şu an boştayım. Birinin beni konuşturması iyi oldu.
8 GB bir disk yeterli olacaktır.

Kurulum konusunda link üzerinden destek alabilirsiniz.

Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat

Elimde 4 GB vardı. 8 GB yeni bir USB alsam işimi görecektir yani değil mi?

ISO dosyasını indirirken PRO olarak mı indirmemiz gerekiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…