Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sahibinden üzerinden satın aldım ürünü. 3-4 dakika geçmeden key geldi mesaj olarak. Etkinleştirmeyi gerçekleştirdim. Hız ve uygun fiyat için teşekkürler.

Sahibinden üzerinden satın aldım ürünü. 3-4 dakika geçmeden key geldi mesaj olarak. Etkinleştirmeyi gerçekleştirdim. Hız ve uygun fiyat için teşekkürler.
Görüşlerinizi paylaştığınız için ben teşekkür ederim.
Mavi ekransız günlerde kullanmanızı dilerim. :)

Merhaba. Şuan parayı göndersem hesabınıza olur mu?
Merhaba, EFT ile almanız durumunda dekontu mail adresine gönderebilirseniz lisans kodunuzu size iletebilirim. İsterseniz sahibinden üzerinden de alım yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar merhaba. Bir şey soracaktım. Az önce Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme alanına geldim ve durum aşağıdaki fotoğraftaki gibi. Bu etkinleştirilmiş mi oluyor? Windows 7'den daha yeni geçtim sayılır Windows 10'a.

x.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar merhaba. Bir şey soracaktım. Az önce Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme alanına geldim ve durum aşağıdaki fotoğraftaki gibi. Bu etkinleştirilmiş mi oluyor? Windows 7'den daha yeni geçtim sayılır Windows 10'a.

Eki Görüntüle 293669
Merhaba şu anda etkin olarak görünüyor. Eğer crack durumu yoksa ve tamamen orijinal ise rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı