Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows 10 PRO 64 Bit ISO olarak indirip belleğe atmamız gerek yani. Yarın monitörüm geldiği zaman sizden kod halinde satın alırım dursun. Birkaç sonra lazım olacak. Çok teşekkür ederim kıymetli vaktinizi ayırıp yardımcı olduğunuz için

Dediğim gibi benim için de iyi oldu .
İyi geceler dilerim.

Elinizde hâla key mevcut mu? Yarın gün içerisinde bir adet alabilirim.

Elinizde hâla key mevcut mu? Yarın gün içerisinde bir adet alabilirim.
Merhaba, stok mevcut. Eski lisans kodları dün itibariyle tükendi ancak 1000 adet yeni lisans kodu ekledim. Rahatlıkla alabilirsiniz.
Çok yakında çoklu alımlar için özel fiyatlandırma yapmayı düşünmekteyim. Satışlar beklentimin üzerinde oldu ve bu süreci devam ettirmeyi istiyorum. Technopat sosyal ailesine desteği ve güveni için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
300 adetlik lisans satışımız tamamlandı. Satışları başarılı bulduk ve devam ettirmek istiyoruz. Bu nedenle 1000 adetlik yeni bir hizmet alımı gerçekleştirdik. Üstelik çok sayıda bilgisayar için geçerli lisans kodlarında çok ciddi kampanyalı fiyatlar düzenledik.

2 bilgisayar için geçerli lisans : 20 TL

paketini oluşturduk.

Ödemeyi aşağıdaki hesaba gönderdikten sonra dekontunuzu mail olarak gönderiniz. Gönderdiğiniz mail adresine lisans kodunuz gönderilecektir. Lisans kodunuzda bir problem olması durumunda ücretiniz iade edilecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bugün Sahibindeki ilanınızından kredi kartı ile satın alırsam ve kontrol ettiğinizden sonra direkt olarak kodlar mailime veya sahibinden mesaj bölümüne mi gönderilecektir? Bir de bahsetmiştim daha sistem dizmedim birkaç ayı var o yüzden kodları bekleteceğim elimde durması açısından Bilgi verirseniz ona göre satın alacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…