Asla Linux veya macOS stabilitesine ulaşamayacaksın Microsoft.
BSD: Hold my beer.
Asla Linux veya macOS stabilitesine ulaşamayacaksın Microsoft.
LTSB 2016 ve LTSC 2019 gibi sürümler var, daha hafif oluyorlar.Doğru söylüyorsunuz. Keşke Windows'un Lite diye bir sürümü çıksaydı.
kaldırmamışlar ama kullandığım zaman bilgisayar çok kasıyordu. Normal arama çubuğundan açtığım zaman daha hızlı açılıyordu.CTRL+Shift+ESC kısayolunu kaldırmışlar mı?
Veya eski sürümlerin desteğini kesmeseler. 7'den 10'a kadar kalsa hep. Hepsi farklı amaçlara hizmet ediyor çünkü. 10 genelde oyun oynayanlara, 8.1 dokunmatik cihazlara, 7 düşük donanımlı cihazlarda tercih ediliyor. 11'i de hiç çıkartmazlardı ve 10 üzerine eklemeler yapmaya devam ederlerdi.
macOS hiç kullanmadım ama Linux gibi beni her gün başka bir şey yüzünden deli etmediği kesin o yüzden 2 aylık Windows 11 tecrübemde birkaç defa dosya gezgininin çökmüş olması pekte gözüme batmıyor. Performans düştü deyip duruyorlar onu bir türlü gözle göremedim Windows 10'da ne ise Windows 11'de performansım aynı.Asla Linux veya macOS stabilitesine ulaşamayacaksın Microsoft.
Linux sadece Windows 7 ve 8, 8.1 yerine değil, Windows 11 ve 10 yerine de kullanılır zaten. Sistemin eski olmasına gerek yok.Neden mi? Daha çok kitleye ulaşabilmek için. Bu gidişle eski sistem kullanıcıları Linux'u tercih eder (Windows 8.1 desteği bitince bende böyle düşünüyorum) ve Microsoft kullanıcı kaybeder.
Sence yaparlar mı? Tabikide asla! Sana Linux öğretsek aslında güzel olur.Microsoft düşük sistemler için güncel bir işletim sistemi yapsa ne güzel olurdu. 2013'den kalma Windows 8.1 ile uğraştırmazdı benim gibileri.
Sence yaparlar mı? Tabii ki de asla! Sana Linux öğretsek aslında güzel olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.