Microsoft, Windows 11 Cihazlarda SSD Kullanılmasını İstiyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Microsoft, Trendfocus‘tan gelen yeni bir rapora göre, piyasaya sürülecek yeni cihazlar için OEM’lerden bazı taleplerde bulundu. Buna göre üreticiler, 2023 yılına kadar Windows 11 bilgisayarlarda sabit diskleri tamamen bırakmalı ve birincil depolama olarak yalnızca SSD’leri kullanmalı. Yazılım devinin buradaki hedefi oldukça açık: daha iyi ve sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sağlamak. Bu göze oldukça iyi görünebilir […]

Devamı: Microsoft, Windows 11 Cihazlarda SSD Kullanılmasını İstiyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ne dersiniz bilmem ama yıl olmuş 2022, ve en güncel işletim sistemi Windows 11'den bahsediyoruz. Babam ve kardeşim kendi bilgisayarlarının çok yavaş yüklendiğinden şikayet ediyorlardı, baskım sonucu her iki bilgisayara da SSD takıldı ve sorun çözüldü. HDD benim gözümde artık boot sürücüsü olarak kullanılamaz. SSD de artık eskisi kadar pahalı değil. Bence Microsoft SSD zorunluluğu getirmesinde haklı.

TPM konusunda ben de Microsoft'a katılmıyorum, şimdiye kadar hala nedenini tam olarak anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…