Ne diyor sistem gereksinimlerinde, 8.nesil işlemci desteği+ TPM+Secure Boot. Windows 12 de ne isteyeceksin? NASA Bilgisayarları mı?Windows 11 ile kullanıcıları zaten 2'ye böldün. Windows 12 ile 4 e mi böleceksin? Zaten 11 çıkalı şunun ucunda 5 ay oldu.
Windows 10'un ilk yapıları, 6.4 sürüm numarası ile geldi ancak 21 Ocak tanıtımı ile bu sürüm 10.0'a çıktı.Sonunda. Tahminlerim bir bir doğru çıkıyor. Windows 11'in sadece bir geçiş aşaması olduğunu, Gerçek yeni Windows sürümünün bu olmadığını, kısa süre içinde yeni Windows sürümü göreceğimizi söylediğimde herkes dalga geçmişti. Ama tecrübelerim beni yanıltmamaya devam ediyor, tahminlerim doğru çıktı. Windows 11'in 10 ile aynı olduğunu hepimiz biliyoruz. Yaşlı NT6.4'ün değişmesi gerekiyor ve bu da muhtemelen 12 ile olacak. Yani Windows 12 ile yeni bir altyapıya kavuşacağız inşallah. Gerek var mıydı diye soran boş insanlar için evet gerek var. Özellikle yeni altyapıya çok fazla gerek var bununda Microsoft farkında. Yeni altyapı yolda...
Ek bilgi: Sızdırmalar devam ediyor, "Development" sürecinin mart ayında başlanacağı söyleniyor.
Yaptıkları şey hiçbir kod değişikliği yapmadan sadece tanımlı NT sürüm numarasını 6.4 yerine 10.0 yapmak. Yani temeli hala Vista'ya dayanıyor. Hala NT 6.x çekirdeği kullanıyoruz.Windows 10'un ilk yapıları, 6.4 sürüm numarası ile geldi ancak 21 Ocak tanıtımı ile bu sürüm 10.0'a çıktı.
Windows 10'un ilk yapıları, 6.4 sürüm numarası ile geldi ancak 21 Ocak tanıtımı ile bu sürüm 10.0'a çıktı.
Maalesef o sadece isim değişikliği. NT sürümü 10.0 değil 6.4 ancak göz boyamak için 10.0 yazmakta. Şu yazımı okumanızı tavsiye ederim.
Microsoft'un "Windows 10 son işletim sistemi olacak" sözü hala doğru!
Öncelikle bu konu Windows 11 ile alakalı bu yüzden Windows 11 kategorisine açıyorum sayın moderatörler lütfen değiştirmeyin. Konuyu baştan sona okumadan lütfen bir şey yazmayın. Herkese merhaba bugün Windows 11 ile ilgili konuşacağız aynı zamanda size çok kötü bir gerçeği söyleyeceğim. Öncelikle...www.technopat.net @yusuf6554 Detaylı ve doğru açıklamanız için teşekkürler.
Hocam Windows 11 de yapsalardıya geçiş için yeni bir OS çıkarılır mı?
12'nin "Development" süreci Mart ayında başlanacağı yönünde sızıntılar ortaya çıktı.Beni endişelendiren nokta ise gereksinimleri ne olacağı hususunda. Bence çıkacaksa da 2025 de görebiliriz gibime geliyor ki öyle de yapacaklarını düşünüyorum.