Microsoft, Windows 12 İçin Testlere Başlıyor Olabilir

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows-12-Windows-11.jpg

Hatırlarsanız yıllar öncesinde Windows 10’un son Windows sürümü olduğu, yeni büyük sürümlerin gelmeyeceği konuşuluyordu. Microsoft sonra 2021 yılında herkesi şaşırtarak Windows 11’in geleceğini açıkladı. Şimdi ise Windows 12’nin ayak sesleri duyulmaya başladı. Microsoft’un projelerine aşina olan bazı kaynaklar, şirketin “Windows 12” üzerinde çalıştığını düşünüyor. Yazılım devi, Windows 11 ile birlikte yeni bir mühendislik programına geçiş […]

Devamı: Microsoft, Windows 12 İçin Testlere Başlıyor Olabilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Windows 11'i Windows 10 gibi adam etsinler önce. Sonra Windows 12 yazarlar. 3 yıl içinde yeni işletim sistemi çıkarmak Microsoft gibi, en büyük pazar payına sahip bir şirket için iyi olduğunu düşünmüyorum.

Her yazılım yeni işletim sistemlerini desteklemek için ekstra masraf yapması gerekiyor. Bu da yeni çıkan işletim sistemi üzerinde çalışacak yazılım sayısını azaltır.

Ek olarak şirketler işletim sistemlerini kolay kolay değiştirmiyorlar. Kurumsal pazar içinde de daha az satış yamak demek bu.

Uzun lafın kısası mantıklı değil.

Tonla neden sayarım, ancak gerek yok.

Son düzenleme:
Windows 11'i Windows 10 gibi adam etsinler önce. Sonra Windows 12 yazarlar. 3 yıl içinde yeni işletim sistemi çıkarmak Microsoft gibi, en büyük pazar payına sahip bir şirket için iyi olduğunu düşünmüyorum.

Her yazılım yeni işletim sistemlerini desteklemek için ekstra masraf yapması gerekiyor. Bu da yeni çıkan işletim sistemi üzerinde çalışacak yazılım sayısını azaltır. Uzun lafın kısası mantıklı değil.

Tonla neden sayarım, ancak gerek yok.

Bence Win8 gibi olacak 11 de. Uzun sürmeyecek gibi hissediyorum.

Aslında alışık olsam Linux daha iyi de. Onu ben kullanamıyorum.

Windows-12-Windows-11.jpg

Hatırlarsanız yıllar öncesinde Windows 10'un son Windows sürümü olduğu, yeni büyük sürümlerin gelmeyeceği konuşuluyordu. Microsoft sonra 2021 yılında herkesi şaşırtarak Windows 11'in geleceğini açıkladı. Şimdi ise Windows 12'nin ayak sesleri duyulmaya başladı. Microsoft'un projelerine aşina olan bazı kaynaklar, şirketin “Windows 12” üzerinde çalıştığını düşünüyor. Yazılım devi, Windows 11 ile birlikte yeni bir mühendislik programına geçiş […]

Devamı: Microsoft, Windows 12 İçin Testlere Başlıyor Olabilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Yani ne amaçlıyor anlamış değilim biri beni aydınlatabilir mi 11 kullanıyorum 10 ile pek bir farkı yok ikisini de uzun süre kullandım yani birkaç görsel değişiklik daha kararlı ve daha performanslı bir sistem getirmeyeceklerse neden yapıyorlar?

Yani ne amaçlıyor anlamış değilim biri beni aydınlatabilir mi 11 kullanıyorum 10 ile pek bir farkı yok ikisini de uzun süre kullandım yani birkaç görsel değişiklik daha kararlı ve daha performanslı bir sistem getirmeyeceklerse neden yapıyorlar?
Gündeme oturmak için olabilir gibi geldi bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı