Microsoft Windows 7'den desteğini çektiği zaman Windows 7'lere ne olacak?

Güvenlik güncellemesi almayacak ayrıca ileriki yıllarda programlarda yavaş yavaş desteğini çekecek, şuan Windows XP'ye Google Chrome yükleyebilirsin ancak bazı protokoller olmayacağı için çoğu siteye giriş yapamayacaksın. Siteler ve yazılımlar sürekli güncellenirken XP'de çalışan bir Google Chrome eskide kalmış olacak. Bu olay zamanla Windows 7'nin de başına gelecek, ki şimdiden geliyor bile artık çoğu üreticinin Windows 7'ye driver desteği de yok. Sisteminiz düz Windows 10'da kasabilir, ekran kartı bakımından o ekran kartının Windows 10'a desteği yok ancak bazı ufak tefek şeyler ile Catalyst Control Center ve driverı yükleyebiliyorsunuz. Onun haricinde Windows 10'a ciddi bir optimizasyon yapman gerekecek, aşağıdaki videoyu izleyerek tamamen güvenli bir Windows 10 optimizasyonu yapabilirsin. Bu videoyu çeken kişi aynı zamanda ReviOS adında birçok şeyi silinmiş lagfree(Normalde boşta bellek kullanımı 1,5GB olan Windows 500MB bellek kullanıyor bu sistemde.) bir Windows 10 yapıyor eğer güvenebiliyorsan bu gibi şeylerde deneyebilirsin, tabii ben yükle demiyorum sana kalmış bunları yüklemek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bence windows 7 de kal programlar açılmamaya ve desteklemediğinde windows 8.1 kur win 10 a geçme o sistemle pişman olursun ben daha düşük bir sisteme kurmuştum 10 proyu 2 gün önce win7 home premium kurdum lol de 20 fps alıyordum 45 oldu minecraftta 10 15 fps arttı mount and blade warbandde 20 fps falan arttı win7 o sistem için en iyi işletim sistemi win 10 son sürüm kur diyenlere bakma sen her türlü win 7 daha hızlı çalışacak önemli verilerin fotolarun varsa şüpheleniyorsan telefona usbye ve sd karta atabilirsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı