Microsoft Windows Defender'ı Ücretli Alternatiflerinden Daha İyi Hale Getirmek

En iyi Defender antivirüs kapalı olanıdır
Buna çok katılamıyorum sistemde bir Antivirüs olması her zaman gerekli.

Ayrıca çok yavaşlatıyor.
Buna da katılıyorum 350-400 MB Ram Tarama esnasında kullanmak nedir benim 16GB Ram'im var bu tarafta benim sıkıntım yok ama 4GB Ram'i olanın neredeyse Ram'inin %5-10'nu defender + %40'ını Windows kullanıyor.

Kaspersky her zaman iyidir. Defenderı kapatıp bir antivirüs şart. Esette iyidir.

Bazen çok değişik şeyleri zararlı algılayabiliyor bir kere MBAM'i zararlı algılamıştı.
Aynen öyle sapıtıyor. Ayrıca kaynak kullanımı da kötü gerçi Microsoft'un her ürünü RAM canavarı.

Elinize sağlık çeviri için, ek olarak bu yapılacak işlemler sonrasında false-positive testi de yapılmasını öneririm. Değerlerin Norton'u dahi geçtiğini görmek birkaç saniyeyi alacak.

Kurcalamaya karşı koruma özelliğinin de basit bir script ile atlatılabildiği ve Defender'ın kalıcı olarak kapatılabildiği unutulmamalı. Ayrıca bkz:

Kurcalamaya karşı koruma özelliğinin de basit bir script ile atlatılabildiği ve Defender'ın kalıcı olarak kapatılabildiği unutulmamalı.
Hocam işte Defender'ın en büyük eksiklerinden biri bir dosya/script ile durdurabilmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…