Daha fazla
- Meslek
- Judge Dredd
Ben 2 ay önce Microsoft Wireless Desktop 800 klavye mause seti aldım. Eve getirdim taktım bilgisayara, bir de baktım ki dosya felan açarken veya bir şey yüklerken mause takıla takıla hareket ediyor. Hemen oyuna girdim. Test amaçlı GTA 4 oynadım. Aslında farenin hareketleri yüzünden oynayamadım. Bazende tuşlar etkisiz kalıyordu, klavye de işlemiyordu. PES 2011'de de aynısı olunca hemen götürdüm garantiye, değiştirdiler yenisini verdiler. Fakat yenisinde de böyle aynı şeyler oluyor. Hatta bi ilginçlik var: bilgisayar masasında kullanıyorum bilgisayarı, bilirsin ki bilgisayar masalarında çekmeli klavye mause koyma yerleri vardır. Aleti oraya koyunca mouse oyunlarda işlemiyor. Çok nadir olmak üzerede klavye basmıyor ama yukarı alıp monitörün yanına koyunca gayet güzel işliyor. Neden olabilir sence bu sorun?
Eğer klavye ve fare algılayıcıya yaklaştığında sorunsuz çalışıyorsa ya da daha iyi bir performans sunuyorsa kablosuz algılamasında sorun var demektir. Alıcıyı ön USB portuna tak ve öyle dene.